, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη: "Στόχος της ΝΔ είναι η αυτοδυναμία"

theodorikakos
Σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό και τον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη κ. Τάκης Θεοδωρικάκος. Ο επικεφαλής του στρατηγικού σχεδιασμού μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης NORTH 98, σημείωσε μεταξύ άλλων οτι ο κ. Τσίπρας με αυτά που υποστηρίζει , ζει σε άλλη χώρα οταν λεει οτι δεν κόβονται μισθοί και συντάξεις:
“Μα που ζει ο κ. Τσίπρας θέλει να δραπετεύσει σε άλλη χώρα;” διερωτήθηκε ενώ παράλληλα τάχθηκε υπέρ των πρόωρων εκλογών καθώς το κόστος παραμονής της σημερινής κυβέρνησης ειναι μεγαλύτερο απο τις πρόωρες εκλογές.
“Πρέπει να πάμε σε εκλογές εχουμε μεγάλο κόστος οσο παραμένει η σημερινή κυβέρνηση στη χώρα που μας βάζει τη θηλειά στο λαιμό μας. Ο κ. Θεοδωρικάκος επανέλαβε οτι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως πρωθυπουργός θα συμφωνήσει με αληθινούς όρους με τον ελληνικό λαό για το τι πρέπει να γινει ετσι ωστε η χωρα να βγει απο το σημερινό τέλμα και πρόσθεσε σε οτι αφορά τις αναφορές του αρχηγού της ΝΔ στη ΔΕΘ περί του ΕΝΦΙΑ  σημείωσε οτι αυτός θα μειωθεί κατά 30% αφου η αλήθεια ειναι οτι “δεν μπορούμε να τον καταργήσουμε”.
Σε οτι αφορά το θέμα των τηλεοπτικών αδειών ανέφερε οτι πρόκειται για μια φαρσοκωμωδία και πως η ΝΔ ως κυβέρνηση θα αλλαξει τα δεδομένα δίνοντας αρμοδιότητες στο ΕΣΡ με περισσότερες τηλεοπτικές άδειες πέραν των τεσσάρων και με ενα τίμημα το ίδιο για όλους τους ενδιαφερόμενους χωρίς τη πλειοδοτική διαδικασία οπως εγινε τώρα.
Σχετικά με τις επικείμενες συνεργασίες στην περίπτωση που η ΝΔ ειναι πρώτο κόμμα στις εκλογές, ο κ. Θεοδωρικάκος έκλεισε το μάτι στα κομματα του κέντρου όχι ομως προς τον ΣΥΡΙΖΑ για τον οποίο ειπε πως με την σημερινή του ηγεσία δεν μπορεί να υπάρξει συνεργασία. “Παραμένει πάντα οι στόχος της αυτοδυναμίας για τον Κυριάκο Μητσοτάκη” σημείωσε με έμφαση.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.