, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Συνεχίζονται οι έρευνες για τη 16χρονη από τη Θεσσαλονίκη

eksafanisi2
Αναπάντητα ερωτήματα παραμένουν γύρω από τη μυστηριώδη εξαφάνιση της  Άννας Τερζίδου, που έχει να δώσει σημεία ζωής από τις 8 Σεπτεμβρίου.
Τόσο η κίνηση του πατέρα της να αργήσει να δηλώσει την εξαφάνισή της, όσο και το γεγονός πως το τελευταίο διάστημα η 16χρονη από την Ασπροβάλτα Θεσσαλονίκης, εμφάνιζε περίεργη συμπεριφορά, σύμφωνα με πληροφορίες από το φιλικό της περιβάλλον, προβληματίζουν ιδιαίτερα τις αστυνομικές αρχές που εξετάζουν ακόμη μια περίεργη εξαφάνιση ανήλικου παιδιού.
Οι αρχές έχουν επικεντρώσει τις έρευνές τους σε φιλικά και συγγενικά πρόσωπα της 16χρονης, από τα οποία θα συλλέξουν καταθέσεις και στοιχεία που αφορούν την Άννα. Τα πρόσωπα που θα περάσουν από την πόρτα του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης προέρχονται και από το περιβάλλον του πατέρα, όσο και της μητέρας αφού οι δυο τους έχουν χωρίσει εδώ και αρκετά χρόνια. Επίσης σημαντικά στοιχεία αναμένουν οι αρχές από τις καταθέσεις συμμαθητών και φίλων καθώς μέσα από αυτές θα προσπαθήσουν να βρουν εάν η 16χρονη αντιμετώπιζε κάποιο ιδιαίτερο ψυχολογικό πρόβλημα ή ακόμη εάν πίσω από την εξαφάνισή της κρύβεται κάποια ερωτική απογοήτευση.
Ο χωρισμός των γονιών της φαίνεται, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, πως είχαν επηρεάσει την ψυχολογία του μικρού κοριτσιού, το οποίο για λίγα χρόνια έμενε μονάχα με τη μητέρα της και την αδερφή της στη Γερμανία. Τα τελευταία πέντε χρόνια η 16χρονη είχε επιστρέψει στην Ελλάδα και βρήκε στέγη στο σπίτι του πατέρα της στην Ασπροβάλτα. Η μητέρα της επέστρεψε και εκείνη στην Ελλάδα μένοντας όμως σε σπίτι στην Αθήνα, αρκετά χιλιόμετρα μακριά από την κόρη της.
Η απουσία τόσο της μητέρας, όσο και της αδερφής της, όπως λένε άνθρωποι που γνωρίζουν την οικογένεια είχε επηρεάσει αρνητικά τη νεαρή κοπέλα η οποία προσπαθούσε να βρει λύσεις στα εφηβικά της προβλήματα μέσω των φίλων της.
Οι αρχές προσπαθούν ακόμη και μέσα από το προφίλ της στο facebook, το οποίο ακόμη και σήμερα παραμένει ανοικτό να σκιαγραφήσουν πτυχές του χαρακτήρα της 16χρονης. Όπως μάλιστα φαίνεται από τις φωτογραφίες που η ίδια έχει ανεβάσει οι αλλαγές στην εξωτερική της εμφάνιση ήταν συχνές, ιδιαίτερα όταν έκοβε ή μάκραινε τα μαλλιά της. Η ίδια μάλιστα πληροφορεί μέσω του Facebook για το που πήγε σχολείο στη Γερμανία αλλά και ότι βρίσκεται σε «σχέση».
Κανείς πάντως στο χωριό της 16χρονης δεν μπορεί να πιστέψει πως το χαμογελαστό αυτό κορίτσι εγκατέλειψε το σπίτι της και έφυγε χωρίς να δώσει εδώ και 20 ημέρες σημεία ζωής. Όλοι τους είναι στο πλευρό του πατέρα της, ο οποίος μέχρι χθες αργά το απόγευμα κατέθετε ό,τι γνώριζε στην αστυνομία.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.