, Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

«Για να υπογράψεις ιδιωτικοποιήσεις της ΕΥΔΑΠ πρέπει να είσαι ξεφτιλισμένος»

konstantopoulou
Σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση και πιο συγκεκριμένα στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας», Ζωή Κωνσταντοπούλου, στο «Καλημέρα Ελλάδα» με αφορμή τη συζήτηση για πιθανή πώληση των εταιρειών ύδρευσης.
Χρησιμοποιώντας βαρύτατες εκφράσεις εναντίον του πρωθυπουργού και ασκώντας κριτική για την πολιτική που ακολούθησε σχετικά με την ιδιωτικοποίηση της ΕΥΔΑΠ, η πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας», είπε στην εκπομπή του Ant1: «Εγώ ξέρω ότι οι άνθρωποι που έχουν τιμή και αξιοπρέπεια δεν λένε άλλα και πιστεύουν άλλα. Άκουγα τις προάλλες τον λόγο του κ.Τσίπρα όταν πήγε στην ΕΥΔΑΠ που έλεγε θα περάσουν πάνω από τα πτώματά μας αυτοί που θέλουν να ιδιωτικοποιήσουν την ΕΥΔΑΠ. Όταν το έχεις πει αυτό, πρέπει πραγματικά να είσαι εντελώς ξεφτιλισμένος. Δεν μπορώ να πω άλλη λέξη για να φτάνεις να υπογράφεις την ιδιωτικοποίηση αυτή. Δεν μπορώ να πω άλλη λέξη».
Η κυρία Κωνσταντοπούλου είπε: «Είναι ψέμα ότι δεν μπορούσε, είναι ψέμα ότι δεν μπορούσε να γίνει κάτι άλλο. Κάποιοι απλώς επέλεξαν να κάνουν τη δική τους ροπή και λαγνεία για την εξουσία, να την μετατρέψουν σε ένα σενάριο αδιεξόδου και μονόδρομου».
«Η αλήθεια είναι ότι υπήρχαν άλλες επιλογές και υπάρχουν άλλες επιλογές», τόνισε η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.