, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Στα ίχνη θηλυκής συμμορίας που εξαπατά ηλικιωμένες η αστυνομία

astinomia-660x300
Δε δρούσε μόνη η αδίστακτη απατεώνισσα που αναζητείται επειδή είχε αρπάξει χρήματα και κοσμήματα από ηλικιωμένες στο Ηράκλειο, με πρόσχημα τη φιλία ή την επαγγελματική της σχέση με τα παιδιά τους. Όπως φαίνεται, είναι μέλος σπείρας γυναικών και ασχολείται και με τις κλοπές με τη μέθοδο της απασχόλησης!
Η 43χρονη Ελληνίδα, τα ίχνη της οποίας δεν έχουν βρεθεί ακόμη, αναγνωρίστηκε από μια 77χρονη την οποία είχε κρατήσει απασχολημένη στις 17 Φεβρουαρίου, δίνοντας την ευκαιρία στις άγνωστες συνεργούς της να αρπάξουν χρήματα και κοσμήματα αξίας άνω των 3.000 ευρώ από το σπίτι της σε περιοχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδος! Την έρευνα για την συγκεκριμένη υπόθεση είχε αναλάβει το αστυνομικό τμήμα Αρκαλοχωρίου.
Ως τώρα, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας που αναζητούν την 43χρονη Ελληνίδα, την έχουν συνδέσει με απάτες που είχαν θύματα επτά γυναίκες ηλικίας 75 ως 89 χρόνων και μια ακόμη απόπειρα. Μετά τις νέες αποκαλύψεις, στην δικογραφία για απάτες κατ’ εξακολούθηση και κατ’ επάγγελμα που έχει υποβληθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου θα συμπεριληφθεί και νέα δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.