, Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Τι λένε τα ζώδια για την Κυριακή

zodiaΚΡΙΟΣ
Γενικά
Ο Άρης στον Αιγόκερω σου ανοίγει την όρεξη για νέες πρωτοβουλίες, καλό είναι όμως να… κόψεις ταχύτητα και να χαλαρώσεις, αφού με εξαίρεση υδραυλικές εργασίες και απολυμάνσεις, το πιθανότερο είναι να κάνεις «μια τρύπα στο νερό»! Παράλληλα, η αντίθεση του Ερμή με τον Χείρωνα σε καλεί να εισάγεις στην διατροφή σου βότανα και παραδοσιακά εδέσματα.
Ερωτικά
Κάτι… ύποπτο ή ασαφές συμβαίνει στην προσωπική σου ζωή κι επειδή δεν μπορείς να ζεις με την αμφιβολία καλό είναι να ψάξεις τα πράγματα. Επιπλέον όμως, πρόσεξε μήπως χρησιμοποιηθείς σε «παιχνίδια» και συνομωσίες άλλων.
ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η αντίθεση του Ερμή με τον Χείρωνα σε καλεί να αναβιώσεις καλές στιγμές του παρελθόντος αλλά και μια παλιά ασχολία σου, που έχει να σου προσφέρει πολλά ακόμη. Επιπλέον, είναι πιθανό να φορτιστείς συγκινησιακά από την επαφή σου με πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό. Παράλληλα, ο Άρης στον Αιγόκερω σε ωθεί να ανακαλύψεις κρυμμένα μυστικά και ντοκουμέντα.
Ερωτικά
Η αναβίωση μιας σχέσης του παρελθόντος μπορεί να γίνει «βάλσαμο», από την άλλη πλευρά όμως κινδυνεύεις να εγκλωβιστείς σε μια κατάσταση συναισθηματικής αδυναμίας, κάτι που θα καταστήσει δύσκολη την λήψη αποφάσεων.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Η αντίθεση του Ερμή με τον Χείρωνα σε καλεί να ασχοληθείς με το σπίτι και την οικογένεια σου, είτε για να «ζεστάνεις» το κλίμα, είτε για να δώσεις πρακτικές λύσεις σε σχέση με την διαρρύθμιση του χώρου σου. Ενδέχεται ακόμη να ανακαλύψεις παλαιά έγγραφα ή αντικείμενα αξίας. Παράλληλα, ο Άρης στον Αιγόκερω σου συνιστά να φυλάξεις τα νώτα σου σε ένα οικονομικό ζήτημα.
Ερωτικά
Η διάθεση σου να κάνεις μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή μπορεί να συνδυαστεί με μια γνωριμία… αρκούντως ικανοποιητική! Αν πάντως έχεις ήδη κάποια δέσμευση, φρόντισε να ξεκαθαρίσεις εγκαίρως την κατάσταση.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η αντίθεση του Ερμή με τον Χείρωνα σε «φορτώνει» συναισθηματικά καθιστώντας σχεδόν αδύνατη την λήψη αποφάσεων για ζητήματα που σε απασχολούν. Μπορείς ωστόσο να κάνεις μια γόνιμη και δημιουργική «βουτιά» στο παρελθόν, ασχολούμενος/η με την Ιστορία, την παράδοση ή τους προγόνους σου. Παράλληλα όμως έχε τον νου σου για «ζαβολιές» σε μια συνεργασία σου.
Ερωτικά
Αν είσαι σε μια σχέση, η εμπιστοσύνη σου μπορεί να κλονιστεί, βλέποντας να συμβαίνουν κάποια «ανεξήγητα» πράγματα. Αν πάλι είσαι μόνος/η, ενδέχεται να «παραμυθιαστείς» από ένα άτομο, που είναι «μανούλα» σε αυτά!
ΛΕΩΝ
Γενικά
Η αντίθεση του Ερμή με τον Χείρωνα θα σε βοηθήσει να αξιοποιήσεις ή να αποκτήσεις παλαιό υλικό, ενώ δεν αποκλείεται να επανέλθει στο προσκήνιο μια οικονομική υπόθεση του παρελθόντος. Παράλληλα, ο Άρης στον Αιγόκερω σε καλεί να φροντίσεις για την υγεία, είτε την δική σου, είτε όσων σε περιβάλλουν, αφού ιώσεις και τροφικές δηλητηριάσεις είναι στα… πάνω τους!
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε καλεί να… ξεχάσεις για την ώρα εξόδους και «τσάρκες», επιλέγοντας να μείνεις «εντός των τειχών», αφού εκεί οι προοπτικές σου για μια «αγαπησιάρικη» κατάσταση είναι πολύ πιο ουσιαστικές.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η αντίθεση του Ερμή με τον Χείρωνα φέρνει στο προσκήνιο πρόσωπα και υποθέσεις του παρελθόντος, συμβάλλοντας σε μια… αξιομνημόνευτη συγκινησιακή φόρτιση! Μπορεί ακόμη να επανασχεδιάσεις το μέλλον σου, ύστερα από την προτροπή ενός παλιού σου συνεργάτη. Παράλληλα όμως μπορεί να ανησυχήσεις από την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.
Ερωτικά
Στις σχέσεις σου τίθεται ένα σοβαρό θέμα εμπιστοσύνης και δεν μπορείς να είσαι σίγουρος/η για τίποτα, ούτε καν για τα… αυτονόητα! Ωστόσο σε καθαρά σεξουαλικό επίπεδο, θα έχεις την ευκαιρία να βιώσεις μια μοναδική «έκσταση».
ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Ο Άρης στον Αιγόκερω σε καλεί να προστατέψεις το σπίτι και την περιουσία σου, είτε από ανεπιθύμητους εισβολείς, είτε από διαρροές που θα μπορούσαν να κάνουν μεγάλη ζημιά. Παράλληλα, η αντίθεση του Ερμή με τον Χείρωνα σε ωθεί να αξιοποιήσεις εργαλεία ή συσκευές που είχαν περιέλθει σε αχρηστία. Επιπλέον, ίσως ξαναμπεί στο «τραπέζι» μια παλιά επαγγελματική πρόταση.
Ερωτικά
Ο «άνεμος ελευθερίας» που πνέει στην ζωή σου, σε καθιστά απρόθυμο/η να υπομείνεις καταστάσεις που μέχρι πριν από λίγο καιρό έδειχναν ως «φυσιολογικές» συμβάσεις. Καλή επιτυχία λοιπόν στις νέες αναζητήσεις σου!
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η αντίθεση του Ερμή με τον Χείρωνα μπορεί να συμβάλλει στην αναθέρμανση των σχέσεών σου με πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό αλλά και σε μια συγκινησιακά φορτισμένη συνάντηση με έναν παλιό σου φίλο ή φίλη. Επιπλέον, είναι πιθανό να επανακάμψεις σε μια συλλογική προσπάθεια. Παράλληλα όμως, έχε τον νου σου σε ένα συγγενικό σου πρόσωπο, που… δεν σου τα λέει καλά!
Ερωτικά
Το «ζεστό» κλίμα και οι αγκαλιές θα σε βοηθήσουν να νοιώσεις πολύ καλύτερα, με το ταίρι σου. Αν πάλι είσαι μόνος/η και διαθέσιμος/η, μπορεί να προκύψει μια επαφή ή ακόμη και επανασύνδεση με ένα παλιό «αμόρε» σου.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η αντίθεση του Ερμή με τον Χείρωνα σε καλεί να δώσεις ένα πιο παραδοσιακό «χρώμα» στις ασχολίες σου, είτε πρόκειται για πρακτικά, είτε για θεωρητικά ζητήματα. Επιπλέον, ίσως σου ζητηθεί να συνεχίσεις μια οικογενειακή παράδοση ή να λάβεις σοβαρά υπόψη σου τις επιθυμίες των «δικών σου» ανθρώπων. Παράλληλα όμως πρόσεξε μην σε ξεγελάσουν σε μια αγορά ή επένδυση.
Ερωτικά
Η συγκινησιακή φόρτιση της ημέρας δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει σε μια αγκαλιά που όμως δεν μπορείς να καταλάβεις αν εκφράζει ερωτισμό ή την ανάγκη… παρηγοριάς! Όλα πάντως θα γίνουν κρυφά, οπότε μικρή η «ζημιά»…
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Ο Άρης στο ζώδιο σου μπορεί να σε παρασύρει σε αστοχίες ή άσκοπες ενέργειες, γι’ αυτό είναι σκόπιμο να περιορίσεις τις εξωτερικές σου δράσεις. Αντίθετα, οφείλεις να διερευνήσεις κάθε «ύποπτη» κίνηση, αφού στην παρούσα φάση γίνονται πολλά στο παρασκήνιο. Επιπλέον, επειδή ενδέχεται να πέσεις θύμα μιας ίωσης ή τοξικής προσβολής, καλό είναι να έχεις σε… πρώτη ζήτηση φαρμακευτικό υλικό.
Ερωτικά
Περιβάλλεσαι από «ευπροσήγορα» άτομα αλλά μάλλον… φαντάζεσαι περισσότερα από αυτά που μπορεί να γίνουν στην πραγματικότητα κι ίσως είναι σκόπιμο να βάλεις «φρένο» στις επιθυμίες σου, πριν εκτεθείς ανεπανόρθωτα.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Ο Άρης στον Αιγόκερω σε καλεί να μην αδιαφορήσεις για την υγεία σου, ενώ αν έχεις ζώα ή φυτά καλό είναι να τσεκάρεις την κατάσταση τους. Επιπλέον έχε τον νου σου σε «καλοθελητές» που μπορεί να παίζουν τα δικά τους παιχνίδια. Παράλληλα, η αντίθεση του Ερμή με τον Χείρωνα ενδέχεται να σε οδηγήσει σε «ασύμφορες» οικονομικές επιλογές που υπαγορεύονται κυρίως από το συναίσθημά σου.
Ερωτικά
Η παρουσία σου σε ένα κοινωνικό δρώμενο θα προκαλέσει το ενδιαφέρον των άλλων, μάλλον όμως πρόκειται για καθαρά σεξουαλικές επιθυμίες, που δεν ενέχουν την παραμικρή πιθανότητα μιας «κανονικής» σχέσης.
ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Η αντίθεση του Ερμή με τον Χείρωνα σε καλεί να «σκαλίσεις» το παρελθόν, όχι όμως για να «κολλήσεις» σε αυτό αλλά για να αναδείξεις αλήθειες που θα σε βοηθήσουν να χαράξεις μια νέα πορεία με «όπλο» την γνώση που αποκόμισες. Παράλληλα, ο Άρης στον Αιγόκερω σε ωθεί να «συνωμοτήσεις» με έναν φίλο ή μια φίλη, προκειμένου να επιτευχθεί ένας στόχος στα «μουλωχτά»!
Ερωτικά
Ένα πρόσωπο από το παρελθόν φαίνεται να επανακάμπτει στην ζωή σου, ποντάροντας στο ισχυρό «δέσιμο» που υπήρχε κάποτε μεταξύ σας. Πριν όμως κάνεις οτιδήποτε μαζί του, θυμήσου ότι υπήρξαν και… κακές στιγμές!
Astrology.gr

#Tags: Ζώδια

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.