, Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

search icon search icon

Το πλάνο του Ιβάν για το κανάλι και οι συζητήσεις με το STAR

φωτογραφία: eurokinissi.gr

φωτογραφία: eurokinissi.gr
φωτογραφία: eurokinissi.gr

Μετά τον αποκλεισμό του Χρήστου Καλογρίτσα από τον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών, ο Ιβάν Σαββίδης ήταν ο πρώτος επιλαχών και την προηγούμενη Παρασκευή πέρασε τον έλεγχο για το «πόθεν έσχες» και την ίδια ημέρα έκανε την καταβολή της πρώτης δόσης ύψους 20,5 εκ. ευρώ.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ φέρεται να έχει προχωρήσει ήδη στην πρόσληψη τεχνικών συμβούλων από τη Μεγάλη Βρετανία, προκειμένου να του παρουσιάσουν ένα ολοκληρωμένο σχέδιο διάρθρωσης του νέου τηλεοπτικού σταθμού.
Από εκεί και πέρα η στελέχωση του καναλιού αναμένεται να γίνει με πολλούς δημοσιογράφους αλλά και τεχνικούς, οι οποίοι αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε τηλεοπτικούς σταθμούς που δεν αδειοδοτήθηκαν.
Ταυτόχρονα το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Ιβάν Σαββίδης έχει μεταφέρει στους συνεργάτες ότι o τηλεοπτικός σταθμός θέλει να έχει έδρα τη Θεσσαλονίκη, την ώρα βέβαια που έχουν ξεκινήσει οι διαπραγματεύσεις με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη για το ενδεχόμενο αξιοποίηση της υποδομής και του δυναμικού του STAR.
Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.