, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Η συνάντηση Καμμένου, Βενιζέλου και… Καλογρίτσα!

Kammenos
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος υποστήριξε πως ο κ. Καλογρίτσας τον είχε καλέσει στο σπίτι του -παρουσία του Ευάγγελου Βενιζέλου- για να του ζητήσει να συμπράξει με τους Σαμαρά-Βενιζέλο, μιλώντας την Πέμπτη στο ραδιόφωνο του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104.9 FM».
Σε επόμενη συνάντηση, υποστήριξε ο Π. Καμμένος, ο κ. Καλογρίτσας τού ζήτησε να μην συμπράξει με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Ο υπουργός Άμυνας μιλώντας για ενδεχόμενο ανασχηματισμό είπε πως πρόκειται για «αποκλειστικό προνόμιο του Πρωθυπουργού», ωστόσο τόνισε ότι «μπορεί να γίνει άνοιγμα σε παραγωγικούς φορείς της κοινωνίας που δεν θα προέρχονται κατ’ ανάγκη από την Αριστερά, αλλά και στους Καραμανλικούς, οι οποίοι βρίσκονται υπό διωγμό στη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη».
Όσον αφορά τις σχέσεις Κράτους και Εκκλησίας, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ανέφερε πως «δεν υπάρχει πόλεμος μεταξύ Κυβέρνησης και Εκκλησίας», σημειώνοντας την «πολύ καλή σχέση» του πρωθυπουργού με τον Αρχιεπίσκοπο.
Ανέφερε δε πως «και οι δύο πλεύρες σε συνεννόηση θα προχωρήσουν στη συγγραφή ενός νέου βιβλίου θρησκευτικών, λαμβάνοντας υπόψιν και το γεγονός ότι υπάρχουν πολλά αλλόθρησκα παιδιά».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.