, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Συγκέντρωση μεταχειρισμένων σκευών κουζίνας για τους πρόσφυγες

Eidomeni / φωτο Σάββας ΑυγητίδηςΜεταχειρισμένα σκεύη κουζίνας τα οποία θα διατεθούν σε οικογένειες απόρων και οικογένειες προσφύγων που ζουν έξω από τις δομές φιλοξενίας συγκεντρώνονται αυτές τις ημέρες στην Κατερίνη.
Ποτήρια νερού, κούπες για τσάι, μαχαιροπίρουνα, πιάτα, κατσαρόλες και σεντόνια, είναι ορισμένα από τα είδη πρώτης ανάγκης, που μπορούν να παραδοθούν αύριο, Σάββατο, στο χώρο της Εμποροπανήγυρης Κατερίνης. Τις υπόλοιπες ημέρες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα παραδώσουν στον Καπνικό Σταθμό, εκεί όπου λειτουργεί το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Φαρμακείο.
«Ο αριθμός των οικογενειών που αδυνατούν να εξασφαλίσουν στα μέλη τους τα βασικά αγαθά συνεχώς αυξάνεται. Πολίτες που αιτούνται να γίνουν μέλη των κοινωνικών δομών ολοένα και μεγαλώνει» δήλωσε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο Ηλίας Τσολακίδης, μέλος της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης νομού Πιερίας.
«Παρακαλούμε να προσφέρουν ότι έχουν μεταχειρισμένο και δεν το χρειάζονται. Ακόμη και ένα ζευγάρι μαχαιροπίρουνα είναι αρκετό. Είναι όφελος για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε αυτές τις οικογένειες» υποστήριξε ο κ. Τσολακίδης.
Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.