, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Νέο ΚΕΠ στη Νικόπολη Δήμου Παύλου Μελά

1-kep-nikΔημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης (Τεύχος Β΄ 3022/21.09.2016) η απόφαση για έναρξη λειτουργίας Παραρτήματος Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών στη Νικόπολη του Δήμου Παύλου Μελά, το οποίο θα εδρεύει στο ισόγειο της Κοινωνικής Υπηρεσίας, στην οδό Λήμνου 2 με Καζαντζίδη.
Τα οφέλη από τη λειτουργία του νέου ΚΕΠ θα είναι πολλαπλά, αφού καλύπτει ένα κενό στη γεωγραφική κατανομή των Κ.Ε.Π. στο Δήμο Παύλου Μελά, ενισχύει την αποκέντρωση των υπηρεσιών στις γειτονιές, οι πολίτες θα μπορούν να εξυπηρετούνται χωρίς να χρειάζεται να μετακινηθούν, ο συγκεκριμένος χώρος στο ιδιόκτητο οίκημα του Δήμου  δε δημιουργεί έξοδα μισθώσεων και είναι γνωστός στους πολίτες οπότε δεν θα υπάρξει πρόβλημα στην εύρεση της υπηρεσίας από τους πολίτες.
Ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης ενημερώθηκε από τις αρμόδιες υπηρεσίες για την εξέλιξη των εργασιών οι οποίες ολοκληρώνονται στις επόμενες ημέρες και έτσι πολίτες και επιχειρήσεις θα έχουν πρόσβαση σε ένα καινούργιο Κέντρο Εξυπηρέτησης, το πέμπτο του Δήμου Παύλου Μελά, επάξια στελεχωμένο από υπαλλήλους που θα προέρχονται από τις άλλες υπηρεσίες του Δήμου.
3-kep-nik

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.