, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ο Βασίλης Καρράς αναχώρησε για… ΗΠΑ

Βασίλης Καρράς
Του Χρήστου Βουζούκου – Καταχειροκροτήθηκε σήμερα στο αερολιμένα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ο γνωστός λαϊκός ερμηνευτής Βασίλης Καρράς. Ο άρχοντας της πίστας, όπως τον αποκαλούν οι θαυμαστές του, αναχώρησε για περιοδεία στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, όπου οι Έλληνες ομογενείς τον περιμένουν με ιδιαίτερη χαρά, όπως του διαμηνύουν και μέσω των social media.
To υπεραντλαντικό του ταξίδι ξεκίνησε νωρίς το πρωί, λίγα χιλιόμετρα μακριά από το ΚΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ – όπου είναι η βάση του τα τελευταία χρόνια – και συνέχισε μέσω Αθήνας για Παρίσι και ΗΠΑ.
Ο καλλιτέχνης – που ήταν πολύ ευδιάθετος – παρά το πρωινό της ώρας  (5.30 πμ) σκοπεύει να μείνει για δέκα ημέρες στα… ξένα όπου και θα πραγματοποιήσει τρεις προγραμματισμένες εμφανίσεις, δύο στη Νέα Υόρκη και μία στη Βαλτιμόρη.
Όπως είπε στην karfitsa,  νιώθει πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος που θα εμφανισθεί για μία ακόμη χρονιά μπροστά σε Έλληνες της Αμερικής οι οποίοι, χρόνια τώρα, του δείχνουν αδιάκοπα και άδολα την αγάπη τους.
Καρράς

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.