, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ο 50 Cent στη Μύκονο για «ματσό» θαυμαστές

Πανικός στο «νησί των ανέμων» για μια «χρυσή» θέση στο live του διάσημου ράπερ 50 Cent! Έλληνες και ξένοι billionaires φημολογείται πως καπάρωσαν ήδη τα πανάκριβα τραπέζια των 50.000 ευρώ στην πρώτη σειρά, εξασφαλίζοντας την παρουσία τους στο πιο hot concert του καλοκαιριού.

Η άφιξη του Αμερικανού ράπερ, που θα λάβει το αστρονομικό ποσό των 300.000 ευρώ για μια δίωρη εμφάνιση, έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 13 Αυγούστου, με Άραβες μεγιστάνες, VIP του διεθνούς τζετ σετ και εγχώριους επιχειρηματίες να ετοιμάζουν από τώρα την απόβασή τους στη Μύκονο, με ιδιωτικά αεροπλάνα και πολυτελείς θαλαμηγούς.

Πληροφορίες της «Political» αναφέρουν πως πίσω από την οικονομική συμφωνία-μαμούθ βρίσκεται ο ηθοποιός Μάνος Γαβράς. Ο Έλληνας, καλλιτέχνης που διαπρέπει στο Χόλιγουντ, είναι ο ιδιοκτήτης του δημοφιλέστατου κλαμπ-ρεστοράν «SantAnna» (διαθέτει και ξενοδοχείο) όπου θα εμφανιστεί ο 50 Cent, με συνιδιοκτήτες Αμερικανούς ζάπλουτους συνεργάτες του που επένδυσαν επιχειρηματικά στο «νησί του ανέμων».

Όσο για το deal του καλλιτέχνη, πληροφορίες αναφέρουν πως θα ταξιδέψει με ιδιωτική πτήση κόστους 50.000 ευρώ από την Αμερική στην Ελλάδα με επιστροφή και πως το έξοδο αυτό περιλαμβάνεται στην αμοιβή του, όπως αναγράφεται στο συμβόλαιό του.

Το τιμολόγιο εισόδου για το one night live ξεκινά με γενική είσοδο τα 100 ευρώ! Μια θέση στο μπαρ της πισίνας κοστίζει 250 ευρώ κατ’ άτομο, ενώ ακολουθούν -όπως αναφέρει και η ανακοίνωση των ρεζερβέ- τραπέζια 10 ατόμων με ελάχιστη δαπάνη τα 6.000 ευρώ ή για 20 άτομα τα 20.000 ευρώ.

Δημοφιλέστατα κλαμπ της Μυκόνου, μετά την ανακοίνωση άφιξης του θρυλικού ράπερ στο νησί, πέρασαν στην αντεπίθεση προσκαλώντας κορυφαία ονόματα της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας, μεταξύ των οποίων τη Νοτιοκορεάτισα Peggy Gou, η οποία θα εμφανιστεί στις 3 Αυγούστου (με αποδοχές 100.000 ευρώ τη βραδιά) και τον DJ David Guetta με αμοιβή 150.000 ευρώ για ένα live.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ POLITICAL

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.