, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

O Τραμπ πρότεινε drug test πριν το επόμενο debate

trampΝα υποβληθεί ο ίδιος και η βασική του ανταγωνίστρια, Χίλαρι Κλίντον σε drug test λίγο πριν τη διεξαγωγή του τρίτου debate ενόψει των προεδρικών εκλογών, πρότεινε ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος Ντόναλντ Τραμπ,
Σε ομιλία του στο Πόρτσμουθ του Νιου Χαμσάιρ, ο δισεκατομμυριούχος υποψήφιος παραλλήλισε τον εαυτό του και τους άλλους διεκδικητές του προεδρικού θώκου, με αθλητές, οι οποίοι οφείλουν να ελέγχονται για ουσίες.
«Είμαστε σαν τους αθλητές. Οι αθλητές υποβάλονται σε τεστ αναβολικών. Νομίζω πως πρέπει να θέσουμε το συγκεκριμένο θέμα πριν το επόμενο debate. Γιατί να μην το κάνουμε;» δήλωσε, επιμένοντας στους ισχυρισμούς του ότι η Χίλαρι Κλίντον δεν διαθέτει το κατάλληλο επίπεδο υγείας, προκειμεένου να κυβερνήσει τις ΗΠΑ.
«Δεν γνωρίζω τι συμβαίνει με την υγεία της, αλλά στο τελευταίο debate ήταν σεμ κακή κατάσταση από την ρχή και στο τέλος φώναζε για βοήθεια», πρόσθεσε ο Ντόναλντ Τραμπ, δίνοντας το στίγμα της στάσης που θα ακολουθήσει απέναντι στην υποψήφια των Δημοκρατικών.protothema.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.