, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ποιες ώρες της ημέρας η ομίχλη θα… καλύψει τη Θεσσαλονίκη!

ομίχλη, φωτο Σάββας Αυγητίδης
ΦΩΤΟ Σάββας Αυγητίδης – http://e-photopress.blogspot.gr/
Λίγες νεφώσεις οι οποίες στη Δυτική, Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα θα είναι πυκνότερες, με πιθανότητα λίγων βροχών μικρής διάρκειας και πολύ τοπικού χαρακτήρα στα βόρεια, περιμένουμε το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016. Τοπικές ομίχλες θα σχηματιστούν σε πολλές περιοχές τις νυκτερινές καθώς και τις πρώτες πρωινές ώρες.
Η θερμοκρασία στη βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από 2 έως 20 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 12 έως 26, στην Κεντρική Ελλάδα από 8 έως 23 βαθμούς, στα ανατολικά ηπειρωτικά από 10 έως 25, στη Νότια Ελλάδα από 12 έως 28 βαθμούς, στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου από 12 έως 20 βαθμούς και στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές από 15 έως 24 βαθμούς με εξαίρεση τη Ρόδο όπου οι μέγιστες θα φτάσουν στους 27 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βορειοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και στο υπόλοιπο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6 με 7 μποφόρ και πρόσκαιρα στα νοτιοανατολικά πελάγη τοπικά θυελλώδεις 8 μποφόρ. Στο νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές κυρίως διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένεται καλός καιρός με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 17 έως 25 βαθμούς, αλλά στα βόρεια και ανατολικά οι μέγιστες θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερες.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται παροδικές νεφώσεις. Τις νυκτερινές αλλά και τις πρώτες πρωινές ώρες θα σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές κυρίως διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 14 έως 20 βαθμούς.
Πηγή: meteo.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.