, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Τι λένε τα ζώδια για αύριο Κυριακή

 
zodiaΚΡΙΟΣ
Γενικά

Η Πανσέληνος μπορεί να συμβάλλει σε έκτακτες «ανωμαλίες» τόσο στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου, όσο και γενικότερα στην καθημερινότητά σου. Από τη στιγμή όμως που έχεις την διάθεση και την τόλμη να ανταποκριθείς σε κάθε πρόκληση, όσο δύσκολη κι αν δείχνει, τα πράγματα θα εξελιχθούν καλύτερα από όσο υπολόγιζες. Αντίθετα να φοβάσαι τα «εύκολα» και τα «δεδομένα».
Ερωτικά
Τίποτα δεν αποκλείεται ακόμη και το πιο απίθανο! Αυτό είναι το «μότο» της ημέρας και η βάση πάνω στην οποία οφείλεις να πορευτείς, αφήνοντας κατά μέρος συμβάσεις και δεσμεύσεις που σε «κρατάνε» πίσω.
ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Όσο κι αν η Αφροδίτη απέναντί σου σε φέρνει κοντά σε πρόσωπα πρόθυμα να συνδράμουν στο έργο σου και να καλύψουν τις επιθυμίες σου, η Πανσέληνος μπορεί να σε «ταράξει» μέσα από μια «σκανδαλώδη» αποκάλυψη, ικανή να αλλάξει και τα δεδομένα μιας επαγγελματικής συνεργασίας. Επιπλέον ενδέχεται να προκύψουν κάποιες «αρρυθμίες» στην υγεία σου.
Ερωτικά
Αν ενδιαφέρεσαι για κάτι νέο, το πιθανότερο είναι να βρεθείς προ διλήμματος ανάμεσα σε ένα πρόσωπο που θεωρείς ότι είναι «του χεριού σου» και σε ένα άλλο το οποίο δεν ελέγχεις αλλά ακριβώς αυτό είναι που σε διεγείρει!
ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Η Πανσέληνος ενδέχεται να δημιουργήσει μια αναστάτωση στις τρέχουσες σχέσεις σου με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, αφού τίποτε από αυτά που έχουν συμφωνηθεί μεταξύ σας δεν φαίνεται να ισχύει στην πράξη. Αντίθετα όμως αν «ξανοιχτείς» σε νέες παρέες ή διαφορετικού τύπου ενδιαφέροντα, οι προδιαγραφές σου για κάτι καλό είναι κάτι περισσότερο από υπαρκτές.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε ωθεί παράλληλα με μια προσωπική, να «κτίσεις» και μια επαγγελματική σχέση. Ο Ουρανός όμως δημιουργεί «ανεξήγητες» συμπάθειες ή αντιπάθειες που όσο να ‘ναι σε… μπερδεύουν!
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η Πανσέληνος αναμένεται να συμβάλλει σε απρόοπτα και ανατροπές γι’ αυτό καλό είναι να μην «δένεις» τίποτα και να αφεθείς στις εξελίξεις μέχρι τα πράγματα να καταλήξουν κάπου. Αν όμως θελήσεις να προωθήσεις αλλαγές που επιθυμείς, τότε το σύμπαν θα είναι αρωγός στις προσπάθειές σου, με συνέπεια τα αποτελέσματά τους να ξεπεράσουν κάθε προσδοκία σου.
Ερωτικά
Η ημέρα δεν προσφέρεται για την επανάληψη μιας ρουτίνας που θα μπορούσε να γίνει η αφορμή μιας «αναίτιας» όσο και ξαφνικής κρίσης. Φρόντισε λοιπόν να ανανεώσεις την προσωπική σου ζωή, πριν «σε πάρει μπάλα η αλλαγή»!
ΛΕΩΝ
Γενικά
Με την Σελήνη και τον Ουρανό στον Κριό να «ξεσπαθώνουν», η καθημερινότητα σου ενδέχεται να διαταραχθεί από μια διαμάχη μεταξύ συγγενών ή κάποιες εντάσεις κατά την διάρκεια των μετακινήσεων σου, ωστόσο μην βιαστείς να πάρεις θέση ή να… πανικοβληθείς, αφού τα πράγματα σύντομα θα πάρουν άλλη τροπή. Αν όμως δεν θες να χάσεις την ώρα σου με όλα αυτά, μπορείς να εντρυφήσεις σε ένα «ιδιόμορφο» γνωστικό αντικείμενο, που θα «θρέψει» ακόμη περισσότερο την ανάγκη σου να ξεχωρίζεις.
Ερωτικά
Με «αντίπαλο δέος» μια «στρωμένη» προσωπική ζωή, πολλά μπορεί να αλλάξουν ή να «νοστιμέψουν» αν ταξιδέψεις ή βρεθείς σε χώρους που έχουν να κάνουν με την εκπαίδευση ή τα νομικά. Σε κάθε περίπτωση πάντως μην περιμένεις κάποια σταθερότητα ή διάρκεια.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η Πανσέληνος σε βάζει να «τρέχεις» για οικονομικά θέματα κι όσο είναι πιθανό να λάβεις πίσω κάποιο οφειλόμενο ποσό που είχες «ξεγραμμένο», άλλο τόσο είναι να σου ζητηθεί να ανταποκριθείς σε μάλλον παράλογες απαιτήσεις. Παράλληλα όμως η Αφροδίτη στον Σκορπιό μπορεί να σου προσφέρει πιο ήρεμες κι ευτυχισμένες στιγμές σε ένα ταξίδι ή μια εκδρομή.
Ερωτικά
Για σήμερα η έμφαση πέφτει στην σεξουαλικότητα σου κι επειδή οι ευκαιρίες δεν θα σου λείψουν, ίσως τελικά να πειραματιστείς ώστε να αποκτήσεις νέες εμπειρίες, είτε σε τεχνικό επίπεδο, είτε σε συναισθηματικό.
ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η Πανσέληνος σε καλεί να ισορροπήσεις πάνω σε τεντωμένο σκοινί αλλά το παράδοξο είναι ότι όσο πιο «αμφίβολης αποτελεσματικότητας» είναι το εγχείρημα σου, τόσο πιο αυξημένες είναι οι πιθανότητες επιτυχίας σου. Καλύτερα λοιπόν να ποντάρεις στα «αουτσάιντερ» κι αυτό αφορά τόσο τις προσωπικές επιδιώξεις σου, όσο και τις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου.
Ερωτικά
Η μεν Αφροδίτη στον Σκορπιό σε ωθεί να «καλλιεργήσεις» μια σχέση από την οποία έχεις να λαμβάνεις, ο δε Ουρανός σε καλεί να ανταποκριθείς κυρίως στα «θέλω» σου και μακάρι να μπορούσες να τα συνδυάσεις και τα δύο αλλά… δεν!
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η Πανσέληνος φέρνει στην επιφάνεια παρασκηνιακές καταστάσεις αλλά εδώ είναι που ισχύει το «από αλλού το περίμενες κι από αλλού σου ήρθε»! Η ουσία είναι πάντως ότι θα καταλάβεις τι ακριβώς «διαμείφθηκε» για να χαλάσει μια τυπικά «στρωμένη» υπόθεση. Από την άλλη πλευρά, η Αφροδίτη στο ζώδιο σου μπορεί να σου προσφέρει περισσότερες απολαύσεις.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου αφήνει ανοικτό το πεδίο δράσης, αν όμως επιλέξεις μια μη «νόμιμη» κατάσταση υπάρχει το σοβαρό ενδεχόμενο να εμπλακείς σε κάτι που σε «τρελαίνει» χωρίς ωστόσο να μπορείς να το ελέγξεις.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Στις διαπροσωπικές σχέσεις σου γίνεται «της κακομοίρας» και δεν αποκλείεται τελικά να χαλάσουν οι σχέσεις σου με ένα άτομο, που με την συμπεριφορά και τις επιλογές του δεν τιμά την φιλία σας. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί να «δεις χαΐρι» από κάποιους/ες που λογίζονται ως «ξένοι/ες» και τυπικά δεν έχουν κανέναν λόγο, ούτε συμφέρον για να σου σταθούν.
Ερωτικά
Τα «μπερδέματα» καλά κρατούν κι είναι πιθανό να προκύψουν «προκλητικές» καταστάσεις σε ένα «παρεΐστικο» κλίμα. Σε κάθε περίπτωση όμως μην πάρεις στα σοβαρά τα όσο συμβαίνουν αφού πρόκειται για πειράματα!
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η Πανσέληνος μπορεί να ανατρέψει πολλά στην καθημερινότητά σου, συμβάλλοντας σε απρόβλεπτες καταστάσεις τόσο στο σπίτι σου όσο και στην δουλειά σου. Αν πάντως «σηκώσεις τα χέρια ψηλά» απέναντι σε όλα αυτά τα «παράλογα» που θα αντιμετωπίσεις, μπορείς να αναζητήσεις καταφύγιο σε μια φιλική συντροφιά, αφού εκεί τα «ξόρκια» του Ουρανού δεν… πιάνουν!
Ερωτικά
Όσο κι αν αναζητάς την ηρεμία σου μέσα σε ένα «ασφαλές» περιβάλλον, φαίνεται πως ένα οικείο σου πρόσωπο, έχει τις… αντιρρήσεις του, κάτι που στην παρούσα φάση μπορεί να οδηγήσει σε μια κρίση με απρόβλεπτες συνέπειες.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Η Πανσέληνος διεγείρει το «αιρετικό» πνεύμα σου αλλά τελικά ίσως να προκαλέσεις κάποιους «δικούς σου» που «με καμία κυβέρνηση» δεν πρόκειται να συμφωνήσουν σε όσα λες και πράττεις. Αντίθετα θα βρεις μπόλικη συμπαράσταση από «ξένους» κι εκεί είναι που πρέπει να απευθυνθείς. Επιπλέον είναι πιθανό να προκύψουν απρόοπτα κι εκπλήξεις στις επαφές και τις μετακινήσεις σου.
Ερωτικά
Αν επιλέξεις να κινηθείς ως «τουρίστας», είναι πιθανό να βιώσεις μοναδικές καταστάσεις με ένα πρόσωπο που συναντάς για πρώτη φορά. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, πρόσεξε μήπως τα «πειράματά» σου… στοιχίσουν!
ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Η Πανσέληνος μπορεί να συμβάλλει σε μια «αδόκιμη» καταναλωτική συμπεριφορά εκ μέρους σου αλλά και σε απρόβλεπτες εξελίξεις στα οικονομικά σου, «σπάζοντας» ίσως μια συνεργασία, που μέχρι σήμερα έδειχνε «ακλόνητη» και δημιουργώντας προς στιγμή μια «χαοτική» κατάσταση. Την ίδια στιγμή ωστόσο είναι πιθανόν να εμφανιστούν νέες συμμαχίες και προοπτικές.
Ερωτικά
Αν θες πραγματικά να περάσεις όμορφα, έχοντας μάλιστα στην διάθεση σου και μια σειρά από ανέσεις ή ευκολίες δεν έχεις παρά να ταξιδέψεις ή να «κυκλοφορήσεις», είτε μόνος/η, είτε παρέα με το ταίρι σου.
astrology.gr

#Tags: Ζώδια

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.