, Τρίτη
16 Απριλίου 2024

search icon search icon

Η απευθείας ανάθεση στην Έλενα Ράπτη…

%ce%a6%ce%a9%ce%a4%ce%9f%ce%93%ce%a1%ce%91%ce%a6%ce%99%ce%95%ce%a3-%ce%a3%ce%a4%ce%a1%ce%91%ce%a3%ce%92%ce%9f%ce%a5%ce%a1%ce%93%ce%9f-14
Μέχρι στιγμής είχαμε ακούσει για… απευθείας αναθέσεις έργων δήμων και Περιφερειών σε συγκεκριμένους εργολάβους! Τώρα μαθαίνουμε πως και το Συμβούλιο της Ευρώπης κάνει… απευθείας αναθέσεις. Ο λόγος για την απόφαση του Συμβουλίου να αναθέσει για άλλη και φορά στην Θεσσαλονικιά Έλενα Ράπτη να «τρέξει» την καμπάνια «Ένα στα Πέντε» που αφορά την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης.
Η Έλενα Ράπτη ήταν εκείνη που ζήτησε από τον Πρόεδρο του Συμβουλίου της Ευρώπης να συνεχίσει την ενημέρωση και  ευαισθητοποίηση της ελληνικής κοινωνίας, ανταποκρινόμενη στις πολλές προσκλήσεις που λαμβάνει από όλη τη χώρα και που αυτή τη στιγμή ανέρχονται σε 187.  Ο Πρόεδρος έκανε δεκτό το αίτημά της με μεγάλη ικανοποίηση επιβραβεύοντας την δουλειά που έγινε αυτά τα τρία χρόνια στην Ελλάδα για το θέμα αυτό.
 
 
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.