, Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Αντιδρούν οι επαγγελματίες με την τιμή πώλησης της αγοράς Μοδιάνο!

zorpidis
Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης του ΤΑΙΠΕΔ για την ανακήρυξη προτιμητέου επενδυτή στην Αγορά Μοδιάνο ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Μιχάλης Ζορπίδης έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Η σημερινή είναι μία αρνητική εξέλιξη για την Αγορά Μοδιάνο και την πόλη της Θεσσαλονίκης. Το τίμημα που προσέφερε ο προτιμητέος επενδυτής είναι εξαιρετικά χαμηλό για το μέγεθος της επένδυσης και τις προοπτικές που μπορεί να έχει. Δυστυχώς το Επιμελητήριο μας δεν κατόρθωσε να συμμετέχει στη διαδικασία, λόγω νομικών εμπλοκών που εγέρθηκαν από την πλευρά του Υπουργείου Οικονομίας. Είναι επίσης χαρακτηριστικό ότι επιστολή μας με αίτημα την παροχή διευκρινίσεων και τη διευκόλυνση της συμμετοχής μας στο Διαγωνισμό μένει αναπάντητη από τις 27/9/2016!
Δηλαδή κάποιοι παράγοντες απαξιούν όχι μόνο να συνδράμουν στις επιδιώξεις μας αλλά ακόμη και να απαντήσουν στις επιστολές μας.
Είχα θέσει το αίτημα μας ακόμη και στον ίδιο τον πρωθυπουργό, στη σύσκεψη με την ευκαιρία της 81ης ΔΕΘ. Τότε, είχα πάρει τη διαβεβαίωση ότι ο ίδιος θα δει το θέμα. Δυστυχώς τίποτε δεν έγινε. Αυτό οδήγησε στη σημερινή αρνητική εξέλιξη. Το Επιμελητήριο μας θα μπορούσε να εξασφαλίσει ότι η επένδυση στην Αγορά Μοδιάνο θα γίνει σωστά και με άξονα, όχι μόνο την κερδοσκοπία αλλά και το κοινωνικό όφελος! Δυστυχώς, με ευθύνη κάποιων παραγόντων, η ασφαλιστική αυτή δικλείδα δεν υπάρχει πια. Κάποιοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να εξηγήσουν στον κόσμο τι πραγματικά συνέβη».
 
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.