, Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Η Εύα Καϊλή, το δικαστήριο και ο… επίμονος θαυμαστής!

kaili
Με δικαστική απόφαση η Εύα Καϊλή κατάφερε να απεμπλακεί από τον θαυμαστή που είχε γίνει η σκιά της όπου και αν βρισκόταν, φτάνοντας πάντα αρκετά κοντά για να της μιλήσει.
Επιπλέον, σύμφωνα με την ”Espresso”, ορισμένες φορές ο ίδιος της έστελνε αισχρά και απειλητικά e-mails. Σύμφωνα με το δημοσίευμα η πολιτικός είχε τρομοκρατηθεί πολλές φορές, ενώ μία φορά οι άνδρες που τη συνοδεύουν τη φυγάδευσαν. Μάλιστα ο θαυμαστής δεν δίστασε να φτάσει μέχρι και στο Ευρωκοινοβούλιο στις Βρυξέλλες για να τη συναντήσει.
Αυτό το τελευταίο ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και ανάγκασε τη Θεσσαλονικιά πολιτικό να οδηγηθεί στις αίθουσες των δικαστηρίων, ζητώντας ασφαλιστικά μέτρα.
Σύμφωνα λοιπόν με όσα κατέθεσε στο δικαστήριο, αστυνομικός της ασφάλειας της, ο Νίκος Ν., την ακολουθούσε σε κάθε της βήμα. «Είναι παντού. Όπου και να πάμε είναι εκεί» φέρεται να κατέθεσε στο δικαστήριο αστυνομικός της ασφάλειας της και συνέχισε: «Την ενοχλεί μέσω μηνυμάτων που την έχουν τρομοκρατήσει. Της στέλνει και αισχρά e-mails. Μια φορά της έστειλε και ένα άρθρο για μια γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στη Ρόδο» κατέληξε.
Η Εύα Καϊλή μέσω του δικηγόρου της ζήτησε ασφαλιστικά μέτρα προκειμένου να σταματήσει να την ενοχλεί, αφού ο συγκεκριμένος άνθρωπος έφτασε και στις Βρυξέλλες προκειμένου να την συναντήσει, κάτι που δεν κατάφερε.
Εκεί αναγκάστηκε να αφήσει τα στοιχεία του στην είσοδο του Ευρωκοινοβουλίου με αποτέλεσμα, να ξεκινήσει έτσι η δικαστική διαδικασία εις βάρος του.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.