, Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Ποινή φυλάκισης σε γνωστό Έλληνα παρουσιαστή…

mikroutsikos
Επτά μήνες φυλάκισης με αναστολή και πρόστιμο περιλαμβάνει η ποινή που επέβαλε το δικαστήριο στον Ανδρέα Μικρούτσικο για το «πειραγμένο» ρολόι της ΔΕΗ στην μονοκατοικία του Κηφισιά.
Μετά από έλεγχο της ΔΕΗ στο ρολόι της μονοκατοικίας του, διαπιστώθηκε πως το ρολόι της ΔΕΗ είχε γυρίσει ανάποδα και μετρούσε προς τα πίσω. Οι τεχνικοί έκριναν πως αυτό έγιναν σκόπιμα με αποτέλεσμα να ενημερωθεί η επιχείρηση και να κοπεί το ρεύμα.
Η ΔΕΗ, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, κατηγόρησε τον Ανδρέα Μικρούτσικο για κλοπή ρεύματος από τον Φεβρουάριο του 2012 ως τον Ιούνιο του 2013. Η αξία του ρεύματος υπολογίστηκε στα 1.330 ευρώ και μαζί με τους τόκους το ποσό φτάνει τα 1.700 ευρώ.
Το δικαστήριο, στο οποίο ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν εμφανίστηκε, καταδίκασε τον παρουσιαστή σε επτάμηνη φυλάκιση με αναστολή και χρηματική ικανοποίηση.
Σε δεύτερη φάση η ΔΕΗ σε αστικό δικαστήριο θα διεκδικήσει τώρα από τον Ανδρέα Μικρούτσικο το ποσό που οφείλει για το ρεύμα.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.