, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Βενιζέλος: Ο Τσίπρας θα έκανε εκλογές εάν είχε στοιχειώδη αίσθηση ευθύνης

Venizelos_Tsipras
Το πρόβλημα δεν είναι τα μέσα ενημέρωσης, όσο η Δικαιοσύνη ανέφερε ο Ευάγγελος Βενιζέλος μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5FM και υποστήρξε πως «ο κ. Τσίπρας, θα έκανε το ταχύτερο εκλογές, εάν είχε στοιχειώδη αίσθηση εθνικής ευθύνης και στοιχειώδη προβλεπτικότητα για το μέλλον του κόμματός του».
«Το πρόβλημα δεν είναι τα μέσα ενημέρωσης, όσο η Δικαιοσύνη»
Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σχολίασε πως «βασικές εγγυήσεις του κράτους Δικαίου, καταλύονται, καταστρατηγούνται και αυτό δημιουργεί συνθήκες ανασφάλειας».
Για το ΕΣΡ είπε πως «θα έπρεπε να κινηθεί η διαδικασία ανάδειξης νέων μελών του ΕΣΡ, αλλά ως τότε έπρεπε να διατηρηθεί η θητεία των υφισταμένων μελών». Όπως παρατήρησε, το κενό είναι τεχνητό και το δημιούργησαν οι νόμοι με τους οποίους έληξε η θητεία των μελών και αυξήθηκε ο αριθμός.
Για τις τηλεοπτικές άδειες παρατήρησε πως «αν είναι αντισυνταγματικός ο νόμος, που κατά τη γνώμη μου είναι, ακυρώνονται οι πράξεις και θα επαναληφθεί η διαδικασία, νομίμως από το ΕΣΡ».
Οι τέσσερις άδειες είναι μια τεχνητή στένωση του φάσματος και αυτό παραβιάζει το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Δίκαιο, κατέληξε.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.