, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

ΝΔ: Τσίπρας και Παππάς να μας απαντήσουν τι γύρευε η “αλεπού στο παζάρι”

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Μετά και το σημερινό αποκαλυπτικό δημοσίευμα της εφημερίδας “Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής” που δημοσιεύει τη φωτογραφία Κύπριου δικηγόρου ο οποίος ειδικεύεται στην δημιουργία εξωχώριων εταιριών και περιλαμβάνεται στα Panama Papers να αποχωρεί από το Μέγαρο Μάξιμου (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ), ο κ. Τσίπρας οφείλει πολλές εξηγήσεις στον ελληνικό λαό. 
Τη στιγμή, μάλιστα, που ο κ. Τσίπρας προσπαθούσε να πείσει τους πολίτες για την προσήλωσή του στον αγώνα κατά της διαπλοκής στη σχετική συζήτηση στη Βουλή, μαθαίνουμε ότι ο εν λόγω δικηγόρος με το “πλούσιο βιογραφικό” βρίσκονταν στο Μέγαρο Μαξίμου. 
Άραγε, τι ακριβώς έκανε; Με ποιον ή ποιους συναντήθηκε και ποιες είναι οι σχέσεις του κ. Αρτεμίου με τους κυρίους Τσίπρα και Παππά;
Γιατί ο κ. Τσίπρας που προκλήθηκε από τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας στη Βουλή δεν αποκάλυψε την ταυτότητα του προσώπου ή των προσώπων που βρίσκονται πίσω από την εταιρία “Atlas Cyprus International Trust” η οποία είναι μέτοχος της Αυγής; 
Γιατί εξακολουθούν να σιωπούν; 
Τι κρύβουν; Ποιον ή ποιους προστατεύουν; 
Οι κύριοι Τσίπρας και Παππάς δεν μπορούν να κρύβονται άλλο. 
Οφείλουν να δώσουν καθαρές απαντήσεις και να μας πουν τι γύρευε η “αλεπού στο παζάρι”».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.