, Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Ανοίγει το "πάρκο παραμυθιών" του Τριβιζά στη ΔΕΘ


Το τρίτο κατά σειρά θεματικό πάρκο της ΔΕΘ “Οι μυστικοί κόσμοι του Ευγένιου Τριβιζά” ανοίγει σήμερα τις πόρτες του. Φιλοξενούνται στο περίπτερο 1 και εκτείνονται σε ένα χώρο περίπου 2.000τμ, που σχεδιάζεται να λειτουργήσει μέχρι τον Φεβρουάριο.
Όπως έχει πει ο κ Τριβιζάς “τα παραμύθια είναι διαχρονικά, σαν τα διαμάντια” και τα εκτιμούν μεγάλοι και μικροί. Είναι το τρίτο θεματικό πάρκο μετά τον Αστερόκοσμο και το εργοστάσιο Σοκολάτας – τα οποία σημείωσαν κατα γενική ομολογία – τεράστια επιτυχία. Για την υλοποίηση του πάρκου παραμυθιών, σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΘ-HELEXPO, Κυριάκο Ποζρικίδη, έχουν υιοθετηθεί υψηλά εκπαιδευτικά στάνταρ και συνυπάρχει ο έντονος διαδραστικός αλλά και ψυχαγωγικός χαρακτήρας. 
Το πάρκο θα είναι ανοιχτό, από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 2 μετά το μεσημέρι και την Παρασκευή το απόγευμα, από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ. Το Σάββατο θα είναι ανοιχτό, από τις 11 το πρωί έως τις 7 το βράδυ και την Κυριακή, από τις 11 το πρωί έως τις 3 μετά το μεσημέρι.  Η τιμή του εισιτηρίου είναι 6 ευρώ. Για τους μαθητές η τιμή είναι στα 5 ευρώ, ενώ το οικογενειακό εισιτήριο (2 ενήλικες και 2 παιδιά) στοιχίζει 18 ευρώ. Επιπλέον υπάρχουν τα ειδικά εισιτήρια για ανέργους, ενώ τα παιδιά κάτω των τριών ετών μπαίνουν δωρεάν. Τριβιζάς
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.