, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Θέσεις εργασίας στη βόρεια Ελλάδα…

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Η Fraport Greece -όπου έχει παραχωρηθεί η διαχείριση 14 περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας- κάνει προσλήψεις προσωπικού αναζητώντας άτομα για την πλήρωση θέσεων σε διάφορες ειδικότητες. Με τις προσλήψεις η Fraport θα στελεχώσει τα γραφεία της στην Ελλάδα και αποτελούν ένα κλάσμα μόνο των προσλήψεων που θα πραγματοποιήσει η ελληνογερμανική κοινοπραξία. Στον σχεδιασμό της εταιρείας είναι η πρόσληψη 500 Ελλήνων για τις διοικητικές και τεχνικές θέσεις, ενώ ορισμένα μόνο στελέχη θα είναι Γερμανοί. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις ηλεκτρονικά τα βιογραφικά τους στη διεύθυνση www.fraport-greece.com/eng/careers/send-your-cv ή στο email [email protected]. Οι προσλήψεις αφορούν τις παρακάτω ειδικότητες: Commercial & Business Development, Real Estate Center Management, IT infrastructure and applications Server and Network Administrator, IT Security Technician Administrator for Airport-specific IT Applications (CUTE, AODB), IT Developer Finance and Accounting, Accounting Tax Treasury Corporate Finance Management, Accounting Financial Planning Procurement Supplies Services, Construction Traffic Reporting and Planning Operations, Emergency Airport Operations,Procedures Performance Management & SOPs, Integrated Management System.
Στην πρόσληψη 38 Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής προκειμένου να λειτουργήσει τα προγράμματα «Άθληση για Όλους» κατά την περίοδο 2016 – 2017, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (διάρκεια σύμβασης έως 8 μήνες), θα προχωρήσει ο δήμος Κορδελιού- Ευόσμου. Η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει από την επιτροπή αξιολόγησης αιτήσεων που συστάθηκε με την υπ’ αρ. 405/2016 απόφαση του Δ.Σ. του δήμου Κορδελιού Ευόσμου. Οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης των υποψηφίων θα αναρτηθούν στον πίνακα ανακοινώσεων της Επιχείρησης, στο Δημαρχείο του δήμου Κορδελιού-Ευόσμου και στην ιστοσελίδα του δήμου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν ενστάσεις, στα γραφεία της Διεύθυνσης Αθλητισμού & Πολιτισμού (Κολοκοτρώνη 43 & Τσαλή). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση τις εργάσιμες ημέρες στα γραφεία της Διεύθυνσης Αθλητισμού & Πολιτισμού του δήμου Κορδελιού Ευόσμου (Διεύθυνση: Κολοκοτρώνη 43 & Τσαλή, 2ος όροφος, Εύοσμος έως και 27-10-2016, κατά τις ώρες 9:00′-13:00′. (Πληροφορίες τηλ: 2310574155, 700082, 705442).
Προκήρυξη πρόσληψης επιστημονικών συνεργατών, εργαστηριακών συνεργατών και εκπαιδευτικών ξένων γλωσσών, με ωριαία αντιμισθία για την κάλυψη έκτακτων εκπαιδευτικών αναγκών των Ανώτερων Σχολών Τουριστικής Εκπαίδευσης (Α.Σ.Τ.Ε.), εξέδωσε το Υπουργείο Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού, για την εκπαιδευτική περίοδο 2016-2017. Ειδικότερα προβλέπεται η πρόσληψη, με τη διαδικασία της επιλογής, συνολικά 29 ατόμων, ως επιστημονικών συνερ-γατών, εργαστηριακών συνεργατών και εκπαιδευτικών ξένων γλωσσών, στους οποίους θα ανατεθεί διδακτικό έργο με ωριαία αντιμισθία και οι οποίοι θα απασχοληθούν με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για κάλυψη έκτακτων εκπαιδευτικών αναγκών των Ανώτερων Σχολών Τουριστικής Εκπαίδευσης Ρόδου και Κρήτης του Υπουργείου Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού για το εκπαιδευτικό έτος 2016-2017. Το χρονικό διάστημα της ανάθεσης ωριαίας αντιμισθίας δεν μπορεί να υπερβαίνει τους οκτώ μήνες.
Ο δήμος Θεσσαλονίκης απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με επτά άτομα διαφόρων ειδικοτήτων για την υλοποίηση της πράξης «αποκεντρωμένες προμήθειες τροφίμων και βασικής υλικής συνδρομής, διοικητικές δαπάνες και παροχή συνοδευτικών μέτρων 2015-2016» της ΠΕ Θεσσαλονίκης ανατολικό τμήμα, στο ΕΠ «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΜΕ.4 και να την υποβάλουν: α) είτε αυτοπροσώπως ή με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή στο Τμήμα Γενικού Πρωτοκόλλου και Διοικητικής Υποστήριξης της Δ/νσης Διαφάνειας & Εξυπηρέτησης Δημοτών του Δήμου (γραφείο 102α, 1ος όροφος, Βασ. Γεωργίου Α’1, Θεσσαλονίκη), β) είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Βασ. Γεωργίου Α’ 1, Τ.Κ. 546 40, Δ/νση Διαχείρισης Ανθρωπίνων Πόρων, Τμήμα Μητρώων και Διαδικασιών Προσωπικού (Γραφείο 326). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς, το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων. Για περαιτέρω διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 2313317139, 2313317128, 2313317666, 2313317137, 2313317116.
Προκήρυξη για 4.000 ετήσιες συμβάσεις σε ειδικότητες υγειονομικού ενδιαφέροντος θα εκδώσει μέσα στον Νοέμβριο το υπουργείο Εργασίας σε συνεργασία με το υπουργείο Υγείας, προκειμένου να καλυφθούν με τον πιο άμεσο τρόπο θέσεις νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού στα νοσοκομεία και στις άλλες δομές του Συστήματος Υγείας. Οι ωφελούμενοι του προγράμματος που θα προκηρυχθεί στα πρότυπα της κοινωφελούς εργασίας θα απασχοληθούν στις επτά υγειονομικές περιφέρειες από τον Ιανουάριο του 2017 και για ένα χρόνο. Οι προσλήψεις θα γίνουν με τα 48,8 εκατ. ευρώ, που εισπράχθηκαν από την πρώτη δόση του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες και στόχος είναι οι τοποθετήσεις να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου. Οι 2.700 θέσεις θα καλυφθούν από νοσηλευτικό προσωπικό (ΠΕ/ΤΕ/ΔΕ Νοσηλευτών), καθώς και βοηθητικό υγειονομικό προσωπικό (π.χ. βοηθοί θαλάμου, μεταφοράς ασθενών, τραυματιοφορείς κλπ). Επιπλέον 1.000 θέσεις θα καλυφθούν από προσωπικό εξειδικευμένων υγειονομικών ειδικοτήτων, όπως οδηγοί ασθενοφόρων, ακτινολόγοι, φυσιοθεραπευτές, παρασκευαστές χειριστές ιατρικών συσκευών κ.α., ενώ 300 ωφελούμενοι θα καλύψουν διάφορες ειδικότητες σε εποπτευόμενους φορείς του υπουργείου Υγείας, όπως είναι το ΕΚΑΒ, το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, ο ΕΟΦ, το ΚΕΘΕΑ, ο ΟΚΑΝΑ και ο ΕΟΠΥΥ, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα υποστελέχωσης. Οι υποψήφιοι θα υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ηλεκτρονικά, στον δικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ, ενώ μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα είναι έτοιμη η κατανομή των θέσεων της προκήρυξης ανά ειδικότητα και Υγειονομική περιφέρεια.
Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, εξάωρης απασχόλησης, συνολικά δύο ατόμων για την υλοποίηση του ευρωπαϊκού προγράμματος «Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών στο Παλιούρι» στο δήμο Κασσάνδρας. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: 63077 Καλλιθέα Χαλκιδικής, απευθύνοντας την στην Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Κασσάνδρας «Κ.Ε.ΔΗ.Κ.» υπόψη κ. Τουπλικιώτη Ιφιγένεια (τηλ. επικοινωνίας: 23740-20065). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.