, Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Θύμα ληστείας η μάνα του Τσίπρα!

tsipra_mana
Θύμα κλοπής έπεσε την περασμένη Παρασκευή (21.10.2016) η μητέρα του Αλέξη Τσίπρα, Αρίστη, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Freddo.
Η μητέρα του πρωθυπουργού είχε πάει στο κοιμητήριο Αθηνών και, όταν έφυγε, συνειδητοποίησε ότι από το μικρό τσαντάκι που είχε μαζί της έλειπε το κινητό της.
Όταν επέστρεψε στο σπίτι της στον Διόνυσο ειδοποίησε την ασφάλεια του πρωθυπουργού πως προσωρινά και μέχρι να αγοράσει καινούργιο, δεν θα έχει κινητό γιατί της το έκλεψαν.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και αστυνομικός της ασφάλειας του πρωθυπουργού ειδοποίησε τα κεντρικά για να ξεκινήσει… αγώνας δρόμου να βρεθεί το iPhone της κ. Αρίστης Τσίπρα προκειμένου να μην «πέσει» σε… λάθος χέρια και δημοσιοποιηθούν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα ή οικογενειακές φωτογραφίες της οικογένειας Τσίπρα.
Με τα ηλεκτρονικά μέσα της ΕΥΠ και της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το στίγμα από το κινητό της μητέρας του πρωθυπουργού εντοπίστηκε σε μονοκατοικία στα Άνω Λιόσια το απόγευμα της Κυριακής (23.10.2016).
Όπως διαπιστώθηκε, δράστης της κλοπής ήταν ένας νεαρός (26-28 ετών) Ρομά, που μαζί με άλλα άτομα είχαν συστήσει σπείρα που έκλεβε κινητά έξω από νεκροταφεία και νοσοκομεία. Με εισαγγελική παραγγελία έγινε επιχείρηση στο σπίτι στα Άνω Λιόσια από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ και στελέχη του τμήματος Διαρρηκτών της Ασφάλειας.
Το κινητό βρέθηκε αφού ο νεαρός σκόπευε να το πουλήσει τη Δευτέρα. Η συσκευή παραδόθηκε στη μητέρα του πρωθυπουργού, η οποία ευχαρίστησε τους αστυνομικούς αλλά τους είπε πως «δεν ήταν ανάγκη να μπουν σε τέτοια διαδικασία».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.