, Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Το δεύτερο βραβείο στη σύζυγο του πρ. πρωθυπουργού…


Σε διεθνή φωτογραφικό διαγωνισμό για τον καρκίνο του μαστού συμμετείχε η Νατάσα Παζαΐτη-Καραμανλή με μία συμβολική φωτογραφία και ονομασία «helping hand» για την οποία κέρδισε τη δεύτερη θέση. «Από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα η ομορφιά είναι συνυφασμένη με την υγεία. Τη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού θα την κερδίσουμε μαζί»
Ηταν η μοναδική ελληνική υποψηφιότητα στον διεθνή φωτογραφικό διαγωνισμό “Pink Glove” (Photo Competition) που είναι μια διεθνής οργάνωση, η οποία έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Σύμβολό της είναι το ροζ χειρουργικό γάντι. Πέρυσι ως μέσο για την προώθηση του μηνύματος επιστρατεύτηκε ο χορός (pink glove dance). Φέτος τη σκυτάλη πήρε η φωτογραφία.
Η Νατάσα Καραμανλή-Παζαΐτη, γενική χειρουργός, ειδική στην ογκολογική και επανορθωτική χειρουργική μαστού, έλαβε μέρος για δεύτερη φορά στην εκστρατεία «pink glove», ως η μόνη ελληνική συμμετοχή. Η φωτογραφία που πήρε την πρώτη θέση, Clínica Bofill

 
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.