, Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

kinhsh2
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν σήμερα για αρκετές ώρες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο των εορτασμών της 26ης και της 28ης Οκτωβρίου.
Ειδικότερα, από τις 5.π.μ. μέχρι ώρα 13.30 κατά τη διάρκεια της λιτάνευσης της Ιεράς Εικόνας «Παναγίας της Επισκέψεως» και των Ιερών Λειψάνων και της Ιεράς Εικόνας «Αγίου Δημητρίου» στο πλαίσιο του εορτασμού του Πολιούχου Θεσσαλονίκης Αγίου Δημητρίου του Μυροβλήτου θα απαγορευτεί η στάση και στάθμευση όλων των οχημάτων, όπου αυτή επιτρέπεται, στους δρόμους, από τους οποίους θα διέλθει η πομπή: Αγίου Δημητρίου, στο τμήμα της από την οδό Ι.Δραγούμη μέχρι την οδό Πλάτωνος, Βενιζέλου, στο τμήμα της από την οδό Αγίου Δημητρίου μέχρι την οδό Ολύμπου, στο τμήμα της από την οδό Βενιζέλου μέχρι την οδό Πελοποννήσου και σε όλο το μήκος των οδών Πελοποννήσου και Σελεύκου.
Από τις 10:30 το πρωί έως 13.30 κατά τη διάρκεια της λιτάνευσης της Ιεράς Εικόνας «Παναγίας της Επισκέψεως» και των Ιερών Λειψάνων και της Ιεράς Εικόνας «Αγίου Δημητρίου» δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στους παρακάτω δρόμους, από τους οποίους θα διέλθει η πομπή: Αγίου Δημητρίου στο τμήμα της από την οδό Βενιζέλου μέχρι την οδό Πλάτωνος, Βενιζέλου, στο τμήμα της από την οδό Αγίου Δημητρίου μέχρι την οδό Ολύμπου, Ολύμπου, στο τμήμα της από την οδό Βενιζέλου μέχρι την οδό Πελοποννήσου και σε όλο το μήκος της οδού Πελοποννήσου.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.