, Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Σε εκδήλωση Θεσσαλονικιού βουλευτή της ΝΔ ο Ευάγγελος Βενιζέλος!

gioulekasfunny
Υπ’ ατμόν βρίσκεται αυτό το διάστημα ο βουλευτής της ΝΔ Θεσσαλονίκης, Κώστας Γκιουλέκας. Ο Θεσσαλονικιός εκπρόσωπος του λαού στη Βουλή, στις 27 Οκτωβρίου αναμένεται να παρουσιάσει το νέο του βιβλίο το περιεχόμενο του οποίου πραγματεύεται τον Μακεδονικό Αγώνα μέσα από 400 και πλέον εφημερίδες της εποχής.
Πρόκειται για κείμενα ιστορικά που φέρουν την υπογραφή του Γκιουλέκα ή συνεντεύξεις που πραγματοποίησε ο ίδιος ως δημοσιογράφος στο παρελθόν. Το βιβλίο είναι… ογκώδες πέραν των 600 σελίδων και περιλαμβάνει και σχετικό DVD. Η παρουσίαση θα γίνει ανήμερα της γιορτής της Σημαίας το απόγευμα στην Λέσχη Αξιωματικών Θεσσαλονίκης. Εκπλήξεις έχει και το… πάνελ που θα μιλήσει για το βιβλίο, αφού σε αυτό συμπεριλαμβάνονται ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης, ο πανεπιστημιακός Ιάκωβος Μιχαηλίδης και ο πρώην πρόεδρος του… ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.
Θα συντονίζει ο Θανάσης Καραθανάσης, πρόεδρος της Εταιρίας Μακεδονικών Σπουδών. Το παρών θα δώσει στην εκδήλωση και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος ενώ όποιος ξεφυλλίσει τις πρώτες σελίδες του βιβλίου θα βρει σημείωμα γνωστού πολιτικού που είναι ταυτόχρονα και εγγονός… Μακεδονομάχου!

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.