, Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

search icon search icon

Πρόωρες εκλογές θέλουν οι ΝΔκρατες της Θεσσαλονίκης

φωτο Σάββας Αυγητίδης

ΕΚΛΟΓΕΣ
Σχετικά με την πρόταση για σταδιακή μείωση του ΕΝΦΙΑ σε ποσοστό 30% μέσα στα επόμενα 2 χρόνια, στην πλειοψηφία τους (73%) οι ψηφοφόροι της ΝΔ , την βρίσκουν απόλυτα ρεαλιστική…
Πρόωρες εκλογές θέλει το 79% των ψηφοφόρων της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη σύμφωνα με δημοσκόπηση που διενήργησε η εταιρεία INTERVIEW για λογαριασμό της Βεργίνας TV. Σύμφωνα με τα στοιχεία της δημοσκόπησης, η συντριπτική πλειοψηφία των ΝΔκρατών στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα το 90%, αποδέχονται την πρόταση του κόμματος για την απόσυρση πρώτα του νόμου Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες και μετά τη σύνθεση νέου ΕΣΡ. Αναφορικά με την πρόταση για σταδιακή μείωση του ΕΝΦΙΑ σε ποσοστό 30% μέσα στα επόμενα 2 χρόνια, στην πλειοψηφία τους (73%) οι ψηφοφόροι της ΝΔ , την βρίσκουν απόλυτα ρεαλιστική. Η δημοσκόπηση, με δείγμα 550 ατόμων που δηλώνουν ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας στην Α και Β περιφέρεια Θεσσαλονίκης, αποτυπώνει και την άποψη των υποστηρικτών του κόμματος για τους αντιπροέδρους της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ενδεικτικά, η αξιολόγηση των στελεχών της ΝΔ δίνει 82% θετική γνώμη για τον αντιπρόεδρο του κόμματος Άδωνι Γεωργιάδη, ενώ στη δεύτερη θέση έρχεται ο Κωστής Χατζηδάκης που συγκεντρώνει το 78% των θετικών γνωμών των ψηφοφόρων της ΝΔ.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.