, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Δύο διαγωνιζόμενες του «The Bachelor» βρήκαν τον έρωτα. Μεταξύ τους

Η «συνταγή» του «The Bachelor» είναι γνωστή και δοκιμασμένη: Οι γυναίκες διαγωνιζόμενες «μάχονται» για να καταφέρουν να κερδίσουν την καρδιά ενός άνδρα, ο οποίος διαλέγει μια από αυτές και μετά ζουν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα (τουλάχιστον στη θεωρία).
Ωστόσο, δύο διαγωνιζόμενες από τη φετινή αυστραλιανή έκδοση του «The Bachelor»…το πήραν αλλιώς, και αντί για την καρδιά του άντρα της υπόθεσης, κατέκτησαν η μια την καρδιά της άλλης: Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του Mashable, εδώ και μήνες οι πρώην διαγωνιζόμενες Μέγκαν Μαρξ και Τίφανι Τζέιμς ανεβάζουν φωτογραφίες στο Instagram όπου διαλαλούν τον έρωτά τους.

Τα σχόλια με τα οποία συνοδεύουν τα εν λόγω posts υπογραμμίζουν ότι έχουν περάσει στο επόμενο επίπεδο, σχολιάζοντας την αμοιβαία αγάπη του.

Η Μαρξ έγραψε για την Τζέιμς ότι «από εκείνο το πρώτο κοκτέιλ πάρτι, ήταν σαν ένας άμεσος συγχρονισμός ψυχών, σαν να γνωριζόμασταν από παλιά. Η φιλία ωρίμασε σε κάτι πιο τολμηρό, σχηματίστηκε εμπιστοσύνη σε μια πολύ περίεργη κατάσταση, και τώρα η μια περιπέτειά μας ξεπερνά την άλλη».

huffingtonpost.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.