, Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

search icon search icon

Εισαγγελική έρευνα για φωτοβολίδα που εκτοξεύθηκε στην Τούμπα

olumpiakos-toumpa2Επείγουσα προκαταρκτική εξέταση παρήγγειλε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Λάμπρος Τσόγκας, για τη φωτοβολίδα που εκτοξεύθηκε στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, κατά τη διάρκεια της χθεσινοβραδινής ποδοσφαιρικής αναμέτρησης ανάμεσα στον γηπεδούχο ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ.
Ο εισαγγελικός λειτουργός έδωσε εντολή στον αθλητικό εισαγγελέα Φίλιππο Καρατσίδη να παραγγείλει επείγουσα έρευνα για να διαπιστωθεί η τέλεση αδικημάτων, συνδεόμενα με τον αθλητικό νόμο, αλλά και να αναζητηθεί ο δράστης. Η έρευνα θα διενεργηθεί από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
Η φωτοβολίδα φαίνεται ότι εκτοξεύθηκε στο 79ο λεπτό του αγώνα από άτομο που βρισκόταν στη Θύρα 4 και έσκασε στο «τερέν» όπου άναψε, θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των αθλητών και των δύο ομάδων.
Σύμφωνα με εκπροσώπους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο ισχυρός άνδρας των «ασπρόμαυρων», Ιβάν Σαββίδης, συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη με τους υπεύθυνους ασφαλείας του συλλόγου για το περιστατικό, ζητώντας να εντοπιστεί ο δράστης και να τιμωρηθεί παραδειγματικά.
Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.