, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Μαθήματα αραβικής γλώσσας από τον δήμο Θεσσαλονίκης

dimarxeioΤη διοργάνωση μαθημάτων Αραβικής Γλώσσας σε συνεργασία με την Ένωση Φίλων Παλαιστίνης, ενέκρινε σήμερα, Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016, το Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης, στη διάρκεια της 23ης τακτικής συνεδρίασης.
Το πρόγραμμα θα απευθύνεται σε μαθητές ηλικίας από 8 έως 14 ετών, χωρίς οικονομική επιβάρυνση. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, κάθε Σάββατο από τις 18.00 έως τις 21.00, από τον Νοέμβριο του 2016 έως τον Ιούνιο του 2017.
Οι αιτήσεις εγγραφής θα μπορούν να γίνονται μόνο ηλεκτρονικά, από τις 7 Νοεμβρίου 2016, μέσω συνδέσμου που θα ανακοινωθεί το αμέσως προσεχές διάστημα. Το πρόγραμμα δεν επιβαρύνει οικονομικά το Δήμο Θεσσαλονίκης.
Η Ένωση Φίλων Παλαιστίνης είναι σύλλογος με έδρα τη Θεσσαλονίκη, που ιδρύθηκε με στόχο την προαγωγή της Ελληνοπαλαιστινιακής Φιλίας. Μέλη του συλλόγου είναι Παλαιστίνιοι και Έλληνες που προάγουν και ενδυναμώνουν τους δεσμούς των δύο λαών.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.