, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

«Στα όρια της κατάρρευσης η Δημόσια Υγεία»

mhtsotakis2
Την πρότασή της για την Υγεία αναμένεται να παρουσιάσει σύντομα η Νέα Δημοκρατίας όπως έκανε γνωστό ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζοντας ότι το σύστημα βρίσκεται στα όρια της κατάρρευσης και στηρίζεται πλέον στην προσπάθεια του προσωπικού.
Μετά τη συνάντησή του με το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών – Πειραιώς (ΕΙΝΑΠ), ο κ. Μητσοτάκης έκανε λόγο για προφανή αδυναμία παροχής υπηρεσιών Υγείας προς τους πολίτες και ταλαιπωρία που υφίστανται στους διαδρόμους του συστήματος.
Εκτίμησε ότι η Δημόσια Υγεία βρίσκεται στα όρια της κατάρρευσης και η η κοινωνική συνοχή απειλείται. Τόνισε ότι «απαιτείται αναδιάρθρωση του συστήματος, με άλλη φιλοσοφία και τρόπο λειτουργίας, σε όλα τα επίπεδα».
Υπογράμμισε ότι στόχος της Ν.Δ. είναι να διασφαλιστεί η ισότιμη και καθολική πρόσβαση των πολιτών στις υπηρεσίες Υγείας και σύντομα θα παρουσιάσει τη δική της ολοκληρωμένη πρόταση.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.