, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Απόφαση σταθμός Ειρηνοδικείου – Απαγορεύει κάθε απαίτηση τράπεζας απέναντι σε δανειολήπτη

%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%b5%ce%af%ce%bf-%ce%bb%ce%ae%cf%88%ce%b7%cf%82
Με απόφαση σταθμό του Ειρηνοδικείου Ορεστιάδας οικογένεια έσωσε την πρώτη κατοικία της.  Με προσωρινή διαταγή το Ειρηνοδικείο Ορεστιάδας απαγορεύει κάθε απαίτηση τράπεζας απέναντι σε δανειολήπτη, ο οποίος χρωστάει περίπου 120.000 ευρώ για δάνειο που έλαβε το 2009, ενώ με την ίδια απόφαση ορίζει μηδενικές καταβολές του δανειολήπτη προς την τράπεζα.Το δικαστήριο δέχτηκε τα όσα υποστήριξαν οι συνήγοροι Νίκος Ουζουνίδης και Βαλάντης Παντσίδης.
Οι δικηγόροι τόνισαν ότι ο δανειολήπτης όταν έλαβε το δάνειο ήταν συνεπής με τις υποχρεώσεις του. Λόγω της κρίσης όμως, έμεινε χωρίς εργασία, όπως και η σύζυγός του, με αποτέλεσμα να μη μπορούν να πληρώνουν τις δόσεις τους.Η απόφαση του Ειρηνοδικείου Ορεστιάδας που ισχύει μέχρι την έκδοση οριστικής απόφασης, δίνει το δικαίωμα στην τετραμελή οικογένεια των δύο πρώην ελευθέρων επαγγελματιών, να παραμείνει στο σπίτι της, χωρίς να κινδυνεύει να το χάσει.thrakinea.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.