, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Μαμάδες αναζητούν τα παιδικά χωριά SOS

sos
Σε αναζήτηση μαμάδων που θα αναλάβουν να μεγαλώσουν τα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί βρίσκονται  τα χωριά SOS.
«Αναζητούμε ουσιαστικά να δώσουν το περίσσευμα αγάπης, φροντίδας και δοτικότητας που έχουν και να μεγαλώσουν παιδιά που δεν έχουν γεννήσει, φυσικά πάντα με την υποστήριξη και κατεύθυνση ομάδας ειδικών εξωτερικών συνεργατών» ανέφερε ο διευθυντής του παιδικού χωριού SOS Πλαγιαρίου Θεσσαλονίκης, Άκης Δρεπανίδης στο «Πρακτορείο FM 104,9».
Οι γυναίκες που μπορούν να γίνουν μητέρες στα χωριά SOS πρέπει να είναι από 35 έως 50 ετών. Ζουν μαζί με τα παιδιά στα σπίτια του χωριού, όλο το εικοσιτετράωρο ενώ, σύμφωνα με τον κ. Δρεπανίδη, έχουν τη δυνατότητα να πάρουν οκτώ ρεπό τον μήνα και την άδεια, που δικαιούνται.
«Στην αρχή όλες οι κυρίες κάνουν ορισμένες δοκιμαστικές συμβάσεις, αναλαμβάνοντας τον ρόλο της “θείας” και λειτουργούν επικουρικά στον ρόλο της μαμάς μέχρι να αναλάβουν τον ρόλο της μητέρας» εξήγησε ο κ. Δρεπανίδης και πρόσθεσε: «Συνήθως οι μητέρες κάθονται 8 με 10 χρόνια σε ένα σπίτι και αυτό όχι επειδή είναι υποχρεωμένες αλλά επειδή είναι συνειδητοποιημένες στον ρόλο που θα επιτελέσουν».
Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να αναζητούν περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 210 3313661 ή να στείλουν το βιογραφικό τους στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected]

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.