, Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Βολές Καλαφάτη σε Σπίρτζη για το… νέο "χειρόφρενο" στον ΟΑΣΘ

oasth
Ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Εντάξει», βουλευτής Θεσσαλονίκης, Σταύρος Καλαφάτης, σχετικά με το ενδεχόμενο να προχωρήσουν, εκ νέου, σε απεργιακές κινητοποιήσεις, οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών, δήλωσε τα εξής:
«Φθάσαμε, πάλι, στο παρά πέντε, με το θέμα του ΟΑΣΘ. Οι εργαζόμενοι έμειναν, για άλλη μία φορά, απλήρωτοι και προσανατολίζονται σε κινητοποιήσεις. Αν δεν γίνει κάτι αμέσως, ο νομός θα μείνει, για άλλη μία φορά, χωρίς αστική συγκοινωνία. Τη λύση την έχει, ξανά, στα χέρια του, ο αρμόδιος υπουργός Μεταφορών. Ας προχωρήσει σε διάλογο, τόσο με τους εργαζόμενους, όσο και με τη διοίκηση του ΟΑΣΘ. Είναι απαράδεκτο να διατείνονται όλοι πως “έχουν τη λύση στα χέρια” τους, να επιμένουν ότι “πρέπει να υπάρξει οριστική λύση” και να μην κάθονται, με ευθύνη του υπουργού, σε ένα τραπέζι, ώστε να συμφωνήσουν και να μην αφήσουν τους Θεσσαλονικείς, για άλλη μία φορά, χωρίς αστικές συγκοινωνίες».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.