, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και ο Οργανισμός Τουρισμού στην Έκθεση Τουρισμού στο Λονδίνο

dsc09050c
Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συμμετείχε και φέτος στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση “World Travel Market”, που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο από τις 7 έως τις 9 Νοεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο “ExCel”, στο κορυφαίο τουριστικό γεγονός της Μεγάλης Βρετανίας και σε μία από τις σημαντικότερες  τουριστικές εκθέσεις σε παγκόσμιο επίπεδο.
Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης έδωσε  το δυναμικό παρών του, φιλοξενούμενος στον ειδικά διαμορφωμένο εκθεσιακό χώρο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και του περιπτέρου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, διανέμοντας παράλληλα τον νέο οδηγό της πόλης καθώς και usb stics με το brand name  της πόλης, προωθητικό υλικό και videos του προορισμού.
Η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης και Πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού  Βούλα Πατουλίδου, πραγματοποίησε σειρά επαφών στο τριήμερο της Διεθνής Έκθεσης  με εκπροσώπους τουριστικών φορέων και επιχειρήσεων της Μεγάλης Βρετανίας καθώς και με δημοσιογράφους της κρατικής τηλεόρασης, της ομογένειας και ξένων δικτύων,  προωθώντας μεθοδικά και στοχευμένα την Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία σαν έναν από τους πιο ελκυστικούς και ασφαλής προορισμούς παγκοσμίως.
Στο περιθώριο της έκθεσης η κ. Πατουλίδου συναντήθηκε με την Υπουργό Πολιτισμού κ. Έλενα Κουντουρά, τον Πρέσβη της Ελλάδας στο Ηνωμένο Βασίλειο κ. Δημήτριο Καραμήτσο-Τζιρά, , τον Γενικό Γραμματέα του Ε.Ο.Τ κ. Δημήτρη Τρυφωνόπουλο, τον Πρόεδρο του Δ.Σ της ABTA  (Ομοσπονδία Τουριστικών Πρακτόρων της Μεγάλης Βρεττανίας), κ. Νόελ Ιωσηφίδη, τον Υπουργό Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού  της Κύπρου κ. Γιώργο Λακκοτρύπη και τον κ. Ανδρεάδη Ανδρέα, Πρόεδρο της Σ.Ε.Τ.Ε.
Στη Διεθνή Έκθεση WTM συμμετείχαν περισσότερες από 190 χώρες απ’ όλο τον κόσμο με τους σημαντικότερους εκπροσώπους της τουριστικής πολιτικής και των μέσων ενημέρωσης και με τη συνεργασία σαράντα και πλέον διεθνών τηλεοπτικών και διαδικτυακών καναλιών.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.