, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

"Ας περάσει ο υπουργός στις πράξεις για τον ΟΑΣΘ"

kalafatis
Στα χέρια του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών είναι λύση για το θέμα του ΟΑΣΘ σημειώνει ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Εντάξει», Σταύρος Καλαφάτης.
«Πριν αρκετές ημέρες –κι ενώ ο αρμόδιος υπουργός αδιαφορούσε ακόμη και να συναντήσει είτε τους εργαζόμενους είτε τη διοίκηση του ΟΑΣΘ- του ζητούσαμε να αναλάβει τις ευθύνες του και να μην αφήσει το νομό Θεσσαλονίκης χωρίς αστικές συγκοινωνίες. Κι όμως, πάλι, λόγω της επιμονής του, φθάσαμε στο “παρά πέντε”», υπογραμμίζει ο κ. Καλαφάτης.
Σε δήλωσή του καλεί τον υπουργό να αφήσει τις εξαγγελίες και να προχωρήσει σε πράξεις. «Η λύση είναι στα χέρια του υπουργού. Ας αφήσει τις ανούσιες εξαγγελίες για αλλαγή καθεστώτος στον ΟΑΣΘ κι ας περάσει στις πράξεις. Ας παρουσιάσει την πρότασή του κι ας τη συζητήσει –επιτέλους- με τους ανθρώπους του Οργανισμού. Και, πάνω από όλα, ας καταλάβει πως οι μόνοι που πληρώνουν τη νύφη, είναι οι κάτοικοι του νομού Θεσσαλονίκης, που, όπως όλα δείχνουν, θα μείνουν και πάλι χωρίς αστικές συγκοινωνίες», υπογραμμίζει.
 

#Tags: ΟΑΣΘ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.