, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Αύξηση των επισκεπτών κατά 17% στις εκθέσεις Philoxenia & Hotelia! (ΦΩΤΟ)

 
Η «καρδιά» του ελληνικού τουρισμού χτυπά στις εκθέσεις Philoxenia και Hotelia και επιβεβαιώνεται από την μεγάλη αύξηση της επισκεψιμότητας, η οποία κατέγραψε άνοδο 17% την χθεσινή πρώτη ημέρα των δύο διοργανώσεων, σε σχέση με πέρσι.
Οι δύο εκθέσεις, που θα βρίσκονται σε εξέλιξη μέχρι και αύριο στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, συγκεντρώνουν το «πανόραμα» του ελληνικού τουρισμού και εκατοντάδες ξένους προσκεκλημένους εμπορικούς επισκέπτες (hosted buyers).
Ιδιαίτερα οι επισκέψεις των εμπορικών επισκεπτών κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας ήταν εντυπωσιακά αυξημένες κατά 72%, σε σχέση με πέρσι.
Οι ξένοι εμπορικοί επισκέπτες και οι hosted buyers προέρχονται από 34 χώρες.
Συνολικά 621 εκθέτες, 383 hosted buyers και περισσότερα από 5.000 προγραμματισμένα επιχειρηματικά «ραντεβού» συνθέτουν τις μεγαλύτερες Philoxenia και Hotelia της τελευταίας πενταετίας.
_%ce%91__%ce%92%cf%88_%ce%91_%ce%95__%ce%92%c2%ac-14-2
Τα επιχειρηματικά ραντεβού πραγματοποιούνται  σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο περίπτερο 14 (συνημμένη φωτογραφία), ο οποίος πληροί τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές για την υλοποίηση ανάλογων συναντήσεων.
%ce%b9__%ce%92%cf%88_%ce%91_%ce%95__%ce%92%c2%ac-14
Πολύ πλούσιο είναι και το πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων των δύο εκθέσεων (συνημμένο έγγραφο), όπου παρουσιάζονται προορισμοί, βιωματικές τουριστικές εμπειρίες, αλλά και επίκαιρα θέματα του τουριστικού κλάδου.
Η Philoxenia και η Ηotelia υλοποιούνται υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού, του υπουργείου Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), του ΕΟΤ, καθώς και όλων των μεγάλων τουριστικών φορέων της χώρας, όπως ο ΣΕΤΕ, το ΞΕΕ, ο HATTA και η ΠΟΞ.
philoxenia-hotelia
 
Για τις δύο εκθέσεις λειτουργεί ελεύθερο πάρκινγκ εκθετών και επισκεπτών από την Πύλη Εμπορίου.
Το ωράριο λειτουργίας τους είναι:
Σάββατο 19 Νοεμβρίου: 10:00-20:00 για εμπορικούς επισκέπτες & κοινό
Κυριακή 20 Νοεμβρίου: 10:00-20:00 για εμπορικούς επισκέπτες & κοινό
philoxenia-hotelia-2

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.