, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Θεσσαλονίκη: Εργασίες συντήρησης το Σαββατοκύριακο στην Περιφερειακή Οδό

ΦΩΤΟ Σάββας Αυγητίδης – http://e-photopress.blogspot.gr
Εργασίες συντήρησης στην εσωτερική περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν αύριο Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016 και μεθαύριο Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016 από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της υπηρεσίας, θα πραγματοποιηθούν οι εξής εργασίες:
1)        Αδροποίηση επιφάνειας υφισταμένων ασφαλτικών οδοστρωμάτων στις εξόδους των ανισόπεδων κόμβων Α/Κ 8 (Τριανδρίας) και Α/Κ 9 (Τούμπας) με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 6:00.
2)        Αδροποίηση επιφάνειας υφισταμένων ασφαλτικών οδοστρωμάτων στο οδικό τμήμα μεταξύ του Α/Κ Κ9 (Τούμπας) έως τον Α/Κ Κ10 (Κωνσταντινοπουλίτικα) με κατεύθυνση προς ανατολικά και με αποκλεισμό δύο λωρίδων κυκλοφορίας (μεσαίας και δεξιάς). Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 6:00 με κατεύθυνση προς ανατολικά.
Ήδη έχει γίνει η απαραίτητη συνεννόηση με τα κατά τόπους Τμήματα Τροχαίας Θεσσαλονίκης (Α’ και Β’), ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.