, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Οικονομικές οφειλές του Ηρακλή και προς το Καυτανζόγλειο!

Τα οικονομικά προβλήματα του Ηρακλή, αυξάνονται και δεν ελέγχονται, αφού πρόκειται για οφειλές σε ποδοσφαιριστές του παρελθόντος και του παρόντος, αλλά και σε ρήτρες ποδοσφαιριστών, όπως επίσης και στο Εθνικό Καυτανζόγλειο στάδιο. Η διοίκηση του τελευταίου έκανε μια ρύθμιση των οφειλών παρελθόντων ετών, αλλά δεν τηρήθηκε και πριν μερικούς μήνες έγινε συντηρητική κατάσχεση από έσοδα της ΠΑΕ εις χείρας τρίτων.
Τώρα η νέα ΠΑΕ έχει δημιουργήσει επίσης χρέη που πρέπει να καλυφθούν είτε με καταβολές ή ρυθμίσεις αλλά οι υποχρεώσεις είναι σε αρκετές κατευθύνσεις.
Αξίζει να αναφερθεί πως μετά την ακύρωση της προσφοράς της αναδόχου εταιρείας για την ανάληψη έργου συντήρησης του Καυτανζογλείου σταδίου θα ακολουθήσει ο δεύτερος υποψήφιος ανάδοχος για την κατάθεση της προσφοράς του, ώστε να κριθεί αν πληρούν τις προϋποθέσεις που απαιτούνται από τη ΓΓΑ για τις επισκευαστικές παρεμβάσεις και την συντήρηση του σταδίου. Τα έργα που πρέπει να γίνουν είναι οι αντικαταστάσεις ταρτάν στο κυρίως στάδιο και στο βοηθητικό αλλά και η τοποθέτηση χλοοτάπητα στο κυρίως στάδιο.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.