, Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Στην Κωνσταντινούπολη ο Β. Λεβέντης – Θα συναντηθεί με τον Οικ. Πατριάρχη

Ο Βασίλης Λεβέντης με τον βουλευτή - γιο της πρώτης συζύγου του- Μάριο Γεωργιάδη. Φωτ, Menelaos Myrillas / SOOC Πηγή: www.lifo.gr

Διήμερη επίσκεψη πραγματοποιεί, από σήμερα, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Β. Λεβέντης στην Κωνσταντινούπολη. Σκοπός της επίσκεψης στην Τουρκία, η συνάντηση του με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, αλλά και η παρουσία του στις θρησκευτικές εκδηλώσεις στο Φανάρι για τα Εισόδια της Θεοτόκου. Τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων συνοδεύει, ο βουλευτής Α΄ Αθηνών του κόμματος Μάριος Γεωργιάδης, ο οποίος διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Πατριάρχη, αφού ως γνωστόν,είναι ανιψιός του Προκαθήμενου της Ορθοδοξίας. Την Δευτέρα, οι κύριοι Λεβέντης και Γεωργιάδης, θα παραστούν στη Θεία Λειτουργία που θα τελεστεί στον ιερό ναό της Παναγίας, στην περιοχή του Πέρα. Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων και ο βουλευτής του κόμματος, θα γίνουν δεκτοί από τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.