, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Τραμπ: Ο γαμπρός μου θα μπορούσε να βοηθήσει για την ειρήνη στη Μέση Ανατολή

Ο νικητής των προεδρικών εκλογών των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι «θα ήθελε να είναι εκείνος που θα φέρει την ειρήνη μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων» και ότι κάτι τέτοιο θα ήταν «μεγάλο επίτευγμα».
Μιλώντας σε δημοσιογράφους της εφημερίδας New York Times, ο κ. Τραμπ πρόσθεσε ότι ο γαμπρός του, Τζάρεντ Κούσνερ, -σύζυγος της κόρης του, Ιβάνκα- θα μπορούσε να βοηθήσει στην επίτευξη της ειρήνης στη Μέση Ανατολή.
Σημειώνεται ότι ο νικητής των προεδρικών εκλογών των ΗΠΑ συναντήθηκε τελικά με δημοσιογράφους της εφημερίδας New York Times, αν και νωρίτερα, μέσω Twitter, είχε δηλώσει ότι  ματαίωσε τη συνάντηση επειδή οι δημοσιογράφοι της εφημερίδας προσπάθησαν να αλλάξουν τους όρους με τους οποίους είχε συμφωνήσει.
«Ακύρωσα τη σημερινή συνάντηση με τους προβληματικούς NYT όταν οι όροι και οι προϋποθέσεις της συνάντησης άλλαξαν την τελευταία στιγμή. Καθόλου ευγενικό», ανέφερε ο κ. Τραμπ σε ανάρτησή του στο Twitter. «Ίσως να οργανωθεί νέα συνάντηση με τους ΝΥΤ. Στο μεταξύ συνεχίζουν να με καλύπτουν ανακριβώς και μ’ έναν απαίσιο τόνο!», έγραψε σε άλλο tweet.
πηγή: Ναυτεμπορική
 
(φωτο reuters)

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.