, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Τράκαρε για να ξεφύγει από τον αστυνομικό έλεγχο

 
Συνελήφθη, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (23-11-2016), έπειτα από σύντομη καταδίωξη, αλλοδαπός που ενέχεται σε περίπτωση παράνομης διακίνησης αλλοδαπών.
Πρόκειται για 31χρονο άντρα, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της παράνομης μεταφοράς μη νόμιμων μεταναστών προς το εσωτερικό της χώρας.
Συγκεκριμένα, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (23-11-2016), στην Εγνατία Οδό, στα διόδια της Ανάληψης, εντοπίστηκε όχημα που οδηγούσε ο συλληφθείς, με το οποίο μετέφερε αλλοδαπούς, που στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων για την παραμονή τους στην Ελληνική επικράτεια.
Σημειώνεται ότι, σε σήμα στάσης που έγινε προκειμένου να πραγματοποιηθεί αστυνομικός έλεγχος, ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα κι έπειτα από σύντομη καταδίωξη, το όχημα εξετράπη της πορείας του και ακινητοποιήθηκε, στο Δερβένι.
Από την περαιτέρω έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Μυγδονίας, προέκυψε ότι, οι διακινούμενοι εισήλθαν από την Ελληνοτουρκική μεθόριο με τελικό προορισμό την Αθήνα.
Κατασχέθηκε το προαναφερόμενο όχημα ως μέσο μεταφοράς των αλλοδαπών.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
 
 
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.