, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Η πρόγνωση του καιρού για σήμερα Κυριακή στη Θεσσαλονίκη

Την Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2016 αναμένονται νεφώσεις και βροχές σε ολόκληρη τη χώρα. Καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στο Ιόνιο, στη δυτική, κεντρική και νότια ηπειρωτική χώρα, καθώς και στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο. Τα φαινόμενα στη δυτική Ελλάδα θα είναι κατά τόπους ισχυρά.
Η θερμοκρασία στη βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από 5 έως 14 βαθμούς, στην κεντρική από 9 έως 17, στη νότια από 10 έως 20, στα νησιά του Ιονίου από 15 έως 18, στα νησιά του Αιγαίου από 6 έως 19, και στην Κρήτη από 11 έως 23.
Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 έως 5 και κατά τόπους 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 16 έως 18 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με βροχές, ενώ υπάρχει πιθανότητα και για εκδήλωση καταιγίδων. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 10 έως 14 βαθμούς.
Πηγή: meteo.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.