, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ποιοι πολιτευτές… "μετριούνται" στην Α' Θεσσαλονίκης;

«Μετρούν και ξαναμετρούν»  υποψηφίους… υποψηφίους στην Α΄ Θεσσαλονίκης εταιρείες δημοσκοπήσεων για λογαριασμό- μάλλον- πολιτευτών της ΝΔ. Μάλιστα μία απ αυτές επέλεξε να βάλει στην ίδια λίστα, τους ήδη εκλεγμένους βουλευτές, με τους πολιτευτές και την… ευρωβουλευτή του κόμματος Μαρία Σπυράκη!
Να σημειωθεί ότι  το όνομα της κας Σπυράκη παίζει για… υπουργός σε κυβέρνηση Μητσοτάκη αλλά και για υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης! Πρόσφατα άλλη εταιρεία – σε πανελλαδική έρευνα – την ανέδειξε μέσα στις πρώτες θέσεις, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχει ανοίξει ήδη πολιτικό γραφείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης! Την ίδια ώρα συνεργάτες του προέδρου της ΝΔ θυμίζουν ότι η ηγεσία του  κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει δεσμευτεί… μόνο για τους ήδη εκλεγμένους εκπροσώπους και  οι υπόλοιποι θα είναι νέα πρόσωπα και της δικής του επιλογής «οπότε ό,τι δημοσκοπήσεις κι αν κάνουν ορισμένοι δεν μπορούν να πιέσουν για την κάθοδο τους στην Α Θεσσαλονίκη  αν δεν συμπεριλαμβάνονται στα σχέδια του αρχηγού της ΝΔ»

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.