, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Οι συγκλονιστικές στιγμές του Κωνσταντίνου Πλεύρη: Όταν το παιδί σου κινδυνεύει…

 
Γεμάτη συγκίνηση ήταν η φωνή του  Κωνσταντίνου Πλεύρη όταν μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που έζησε, όταν ο γιος του Θανάσης βρέθηκε στη ΜΕΘ να δίνει μάχη για τη ζωή του, στο Όλα Ξεκόλλα ο Κωνσταντίνος Πλεύρης.
«Ένας πατέρας περνά συγκλονιστικές στιγμές όταν το παιδί του κινδυνεύει να φύγει από τη ζωή. Δεν είχαν τη δύναμη να πω αυτό που είπε και ο Ξενοφών ότι γνώριζα ότι τον γέννησα θνητό» είπε ο κ. Πλεύρης.
Όπως εξήγησε όλα ξεκίνησαν στα καλά καθούμενα μετά από επέμβαση στο λέιζερ στο πόδι για μια φλέβα. «Δεν ξέρω αν έγινε ιατρικό λάθος καμία φορά συμβαίνουν και τυχαία πράγματα» είπε ο πατέρας του Θανάση Πλεύρη ο οποίος τόνισε ότι αν και «υπήρχε κίνδυνος να προσβληθούν ζωτικά όργανα όπως τα νεφρά και το ήπαρ, αυτό δεν συνέβη».
«Εάν δεν συγκλονίζεσαι όταν κινδυνεύει το παιδί σου πότε θα συμβεί αυτό;» αναρωτήθηκε ανακαλώντας τις εικόνες με το παιδί του διασωληνωμένο και τους γιατρούς από πάνω του.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.