, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Σύλληψη 2 ατόμων για μεταφορά αλλοδαπών

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, εντόπισαν και συνέλαβαν χθες , δύο άτομα, που ενέχονται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών.

Πρόκειται για έναν ημεδαπό 39 ετών και έναν 28χρονο αλλοδαπό σε βάρος των οποίων, σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της παράνομης μεταφοράς μη νόμιμων μεταναστών προς το εξωτερικό της χώρας.

Συγκεκριμένα, απογευματινές ώρες της 01-12-2016, αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας εντόπισαν στην Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Βεροίας (ύψος Χαλκηδόνας), Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 39χρονος και στο οποίο επέβαιναν (5) αλλοδαποί.

Από την έρευνα που διενήργησαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου, διαπιστώθηκε ότι ο δράστης παρέλαβε τους αλλοδαπούς από το κέντρο της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να τους μεταφέρει, έναντι αμοιβής, στην ελληνοσκοπιανή μεθόριο απ’ όπου θα εξέρχονταν παράνομα από τη χώρα.

Επίσης, έπειτα από αναζητήσεις, εντοπίσθηκε και συνελήφθη 28χρονος αλλοδαπός, ο οποίος μετέφερε τους διακινούμενους στο σημείο όπου τους παρέλαβε ο οδηγός του αυτοκινήτου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.