, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

"5.000 άνθρωποι δεν θα έχαναν το ΕΚΑΣ τους αν δεν γινόταν πρωθυπουργικό γραφείο Θεσσαλονίκης"

«Όταν το κράτος ξοδεύει το ΕΚΑΣ των φτωχών ανθρώπων -το οποίο και έκοψε-  η σπατάλη είναι… ανήθικη», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης αναφερόμενος στην δημιουργία Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα.

«Γραφείο του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη υπήρχε, λέγεται… Υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης. Ο Πρωθυπουργούς είναι προϊστάμενος των υπουργών και οι υπουργοί είναι οι εκπρόσωποι του πρωθυπουργού. Η κα Κόλλια-Τσαρουχά ως υπουργός Μακεδονίας Θράκης εδώ δεν εκπροσωπεί στον Π.Καμμένο ούτε τον εαυτό της, αλλά τον κ. Τσίπρα. Τώρα εκπροσωπεί τον πρωθυπουργό και η κα Νοτοπούλου», σχολίασε ο κ. Γεωργιάδης.
Μάλιστα, ο ίδιος χαρακτήρισε ως «ανήθικη σπατάλη», την δημιουργία του συγκεκριμένου γραφείου, εξηγώντας ότι : «5.000 άνθρωποι δεν θα έχαναν  το ΕΚΑΣ τους αν δεν γινόταν το γραφείο του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη. Θα τολμούσε ο κ. Τσίπρας να πάρει τηλέφωνο 5.000 ανθρώπους και να τους πει ότι θα σας κόψω το ΕΚΑΣ γιατί θέλω να διορίσω την κα Νοτοπούλου;».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.