, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Δεν περιμέναμε ότι αυτό θα ήταν το πιο δημοφιλές hashtag για το 2016

Hashtag symbol at small blackboard writen using white chalk.

Με το 2016 να πλησιάζει στο τέλος του, έχουν αρχίσει να εμφανίζονται οι λεγόμενες «λίστες της χρονιάς», που ιεραρχουν όλα όσα συνέβησαν αυτόν τον χρόνο.
Τα social media, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τις λίστες αυτές, με το Instagram να τις δίνω πρώτο στην δημοσιότητα. Ήδη, είδαμε ποιες ήταν οι φωτογραφίες που είχαν τα περισσότερα like και τώρα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Refinery29, ήρθε η στιγμή για το πιο δημοφιλές hashtag, αυτό δηλαδή που χρησιμοποιήθηκε περισσότερο στο Instagram, το οποίο είναι το #love, με σχεδόν 970 εκατομμύρια αναρτήσεις.
Το συγκεκριμένο hashtag, φαίνεται να ξεχώρισε, κάτι που μας κάνει εντύπωση αν αναλογιστεί κανείς ότι το 2016 δεν ήταν μία ακριβώς χαρούμενη και ήσυχη χρονιά. Από την άλλη, θα μπορούσε να πει κανείς ότι πρόκειται για ένα hashtag που θεωρείται πασπαρτού, αφού χρησιμοποιείται σε πολλές και διαφορετικές περιστάσεις. Σε κάθε περίπτωση, εμείς χαιρόμαστε που η αγάπη «κέρδισε» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το 2016! huffingtonpost.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.