, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Όλες οι νέες ταινίες της εβδομάδας!

Underworld: Η Αιματοχυσία – Το επόμενο κεφάλαιο στο blockbuster ιστορικό του UNDERWOLD, με τίτλο Η ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑ ακολουθεί την Selene (Kate Beckinsale), έμπορο θανάτου των Βρυκολάκων που προσπαθεί να αποκρούσει τις επιθέσεις που δέχεται τόσο από την φυλή των Λυκανθρώπων, όσο και από την φατρία των Βρυκολάκων που την πρόδωσε.
 
Underworld: Η Αιματοχυσία
 
Lion του Γκαρθ Ντέιβις – Ο Σαρού Μπρίρλι χωρίστηκε από τη μητέρα του στην ηλικία των πέντε ετών και υιοθετήθηκε από μια οικογένεια στην Αυστραλία. 25 χρόνια αργότερα η αναζήτηση της βιολογικής του μητέρας υπήρξε μία από τις πιο διάσημες αληθινές ιστορίες σε Αυστραλία και Ινδία, με ευτυχή κατάληξη αλλά και ένα βιβλίο με τίτλο «Α Long Way Home» που κυκλοφόρησε το 2012.
 
Lion του Γκαρθ Ντέιβις
Επίσημη Ιστορία – Αργεντινή, 1983. Η Αλίσια, μητέρα ενός υιοθετημένου πεντάχρονου κοριτσιού, διδάσκει Ιστορία σε ένα σχολείο στο Μπουένος Άιρες. Τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική της ζωή, είχε πάντοτε αποδεχτεί την «επίσημη εκδοχή» της Ιστορίας – μέχρι που μια μέρα το προσωπείο του καθεστώτος αρχίζει να καταρρέει γύρω της.
 
Επίσημη Ιστορία
Εγκλωβισμένη – Η Μαίρη είναι μία παιδοψυχολόγος που πολύ πρόσφατα έχασε τον άντρα της και ζει σε μία απομονωμένη εξοχική κατοικία στην Νέα Αγγλία. Εγκλωβισμένη μέσα στο σπίτι εξαιτίας μια δυνατής χειμωνιάτικής καταιγίδας, θα πρέπει να βρει έναν τρόπο να σώσει ένα μικρό αγόρι προτού αυτός εξαφανιστεί για πάντα.
 
Εγκλωβισμένη
The Bachelor – Ένα “λάθος” της νύφης, φέρνει ξανά μαζί τέσσερις φίλους της καταστροφής και έναν εκρηκτικό πεθερό!
 
The Bachelor
Εντουαρντ Σνόουντεν: Citizenfour – Το 2013, ο Έντουαρντ Σνόουντεν αποκάλυψε σε δύο δημοσιογράφους τα πρoγράμματα μαζικής παρακολούθησης που εφαρμόζει η Αμερικανική κυβέρνηση. Αυτή η συνάντηση και οι δραματικές μέρες που ακολούθησαν καταγράφηκαν από τη Λόρα Πόιτρας.
 
Εντουαρντ Σνόουντεν: Citizenfour
Η Δασκάλα – Ο υποψήφιος για Όσκαρ Γιαν Χρεμπέκ,ένας από τους πιο αναγνωρισμένους σκηνοθέτες της Τσεχίας, επιστρέφει με μια αιχμηρή ματιά στο πρόσφατο παρελθόν με τίτλο «Η Δασκάλα», που βραβεύτηκε στο φεστιβάλ του Κάρλοβι Βάρι για την εξαιρετική της πρωταγωνίστρια και εξασφάλισε διανομή σε πάνω από 50 χώρες.
 
 
Η Δασκάλα
athensmagazine.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.