, Τρίτη
23 Απριλίου 2024

search icon search icon

41χρονη πέθανε από… ενδονοσοκομειακή λοίμωξη

Άλλοι τέσσερις ασθενείς παρουσίασαν επιπλοκές μετά από χειρουργική επέμβαση στο νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου μεταβαίνει σήμερα Δευτέρα κλιμάκιο του ΚΕΕΛΠΝΟ. Η μία ασθενής νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση και υπό συνεχή παρακολούθηση στο ίδιο νοσοκομείο, ενώ οι υπόλοιποι τρεις- που ήταν πιο ελαφρά- είναι καλά στην υγεία τους και έχουν ήδη λάβει εξιτήριο από το νοσοκομείο Ζακύνθου.
Η 41χρονη χειρουργήθηκε για να της αφαιρεθεί λάμα από το πόδι. Σύμφωνα με το tempo24.gr όταν η γυναίκα ξύπνησε, το πόδι της είχε πρηστεί, ενώ δεν λειτουργούσαν το συκώτι και τα νεφρά της. Η κρισιμότητα της κατάστασης της, έκρινε αναγκαία την άμεση μεταφορά της στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο «Παναγία Βοήθεια». Τελικά η 41χρονη, μετά από πολυήμερη νοσηλεία στην Εντατική, κατέληξε.
Σημειώνεται ότι την περασμένη εβδομάδα διενεργήθηκαν εκτεταμένοι έλεγχοι στον χώρο των χειρουργείων, από τους οποίους δεν διαπιστώθηκε η ύπαρξη μικροβίων. Τα χειρουργεία θα παραμείνουν κλειστά μέχρι να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια που οδήγησαν σε μετεγχειρητικές επιπλοκές.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.